Komentari (298)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
“Ana Mladić počinila je samoubojstvo omiljenim pištoljem svojega oca.” Bog je njemu davnih dana presudio. A sad da vidimo sta kaze ovozemaljski sud.
To pseto se ne moze nazvat ocem, vidimo kakav je "otac" kad mu se dijete ubilo
Meni su jos gori ovi sto ga velicaju, pored ovoliko cinjenica, pored onolikog memorijalnog centra, pored svih audio i video snimaka koji postoje, idalje rijeci podrske i hvale Ratku Mladicu.. Okej on je bio skot, ali ovi su 10x gori, a ima ih nazalost puno vise ... Dokaz sa kakvim monstrumima zivimo.. Zamisli da neko u Njemackoj velica Hitlera, ne bi se glave nanosao
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Sutra da se zarati, htjeli bi napraviti i gore zločine. Prije su glumili bratstvo i jedinstvo a sad otvoreno veličaju četnike.
Sad smo bar spremni.
Da li je moguce da islamski Srbi ne mogu da shvate da ih SDA ovim forsiranjem Mladica samo odvrac od ogromnih problema, koji su u ovoj drzavi. Mladic je nebitan, covjek koji moze umrijeti svakog trenutka. On ni u ratu nije bio glavni kolovodja vec izvrsitelj naredjenja.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
odkad su turska kopi...lad dobila internet,nemoze covjek da ima mir od ti karavlaha
dok se vlah vojnicki neporazi kao u hrvatskoj i na kosovu nema napretka u bosni,
Želim zahvaliti DR ALABI čovjeku koji mi pomaže popraviti brak i natjerati da me suprug više voli, ako imate bilo kakvih bračnih problema, bolesti, duhovnih problema, problema na poslu, on vam može pomoći da to riješite, možete ga kontaktirati izravno na -Email- [email protected] ...... Whatsapp možete poslati i na +2349039885856. Živjeli.....
Želim zahvaliti DR ALABI čovjeku koji mi pomaže popraviti brak i natjerati da me suprug više voli, ako imate bilo kakvih bračnih problema, bolesti, duhovnih problema, problema na poslu, on vam može pomoći da to riješite, možete ga kontaktirati izravno na -Email- [email protected] ...... Whatsapp možete poslati i na +2349039885856. Živjeli.....
RATNI ZLOČINAC!!! još jednom potvrđeno. Dva presuđena zločinca na kostima svojih ubijenih komšija, napravili genocidnu tvorevinu republiku srpsku!!!
To je mala kazna za ovakvog zlikovca
Zavrsi se jedna era. Medjutim vojnici ovog zlotvora vam naplacuju internet, prodaju grickalice za djecu, nude pjevacku karijeru, prodaju jaja u Sarajevu, nude TV programe, prodaju cokolade, slatkise, nude kredite, prodaju vam hljeb, sipate gotivo kod njih, kupujete prozore i vrata od njih. Ostavljate pare u CG gdje rade cetinici po lokalima, idete u RS kod stomatologa, veterinara.. Mozda bi sto likujete danas, bas podrzavate tekokine ovog zlocinca???
Sereš jaro
I opet je danas rektor Univerziteta Rifat Škrijelj poslao svoje zaposljenike na vakcinisanje u Srbiju - agresorsku državu, po nalogu Konakovića. Sramno!
Malo je dobio, ali dodaće njemu još Stvoritelj kaznu do kraja vremena.
Ovaj mu policajac sipa vodu. Naspi mu otrova.
PLACES PICQO? SRBIJO SRAMI SE!
Vidi ti koga srbi nazivaju svojim herojem.. Ponasa se ko dijete na tuti. Gdje ti je sad ona oholost i sila krmak jedan.. UBICO
Sratko sratko u zenicu bi te ja poslao na izdrzavanje
ova sutkinja bi ovo govno oslobodlia isto ko da hoce da trazi azil u srbiji
I njega u Engleski zatvor. Biće hajde Ratko skini gaće, ovdje nema praljkovače.