Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eto na sta je moralo gubiti vrijeme MIP Izraela...kakav gaf, kakvo blamiranje na medjunarodnom nivou ! Mora li cijeli svijet znati da ovu zemlju vodi gomila retarda !?!
Ja vjerujem više Dodiku nego argumentovanim dokazima...jel' tako srbadijo sa klix portala.
http://www.slobodna-bosna.ba/vijest/50485/najava_velike_drame_rusi_napustaju_brod_koji_tone_ostavljaju_dodiku_dzinovski_dug.html
Kada shvatite da nema srpskih, hrvatskih i bošnjačkih goovana...da je vnago vnago ma kako se zvalo, e tek tada možemo naprijed.
HALO KO MI MOZE OBJASNITI KAKO SLIKU POSTAVITI U KOMENTAR, PRIJE JE NEKO STAVLJAO, ALI DA SE VIDI ODMAH NISTA DA NE KLIKĆEŠ!!!!!!! JAV SE KO ZNA!!!!!
@MajKinSincina Ja cu ti reci ali mi prvo reci koju sliku namjeravas staviti.
@matovan SLIKU OBICNU SLIKU S NETA!!! RECI!???
Bitno je biti Srbin u SrBskoj…
sad ce 'do dick' reci da je to kleveta i propaganda sarajevskih novinara,
Ovo je bilo potrebno samo za iznosenje para iz genocidke.Sad kad vise nema da kaplje zatvori i podaj drugome bez posebne objave oko toga.Sve je ovo smrad Dudka alkaponea.
I ovaj "oder'o" Dodika kao i onaj u Americi što ga "dere".
U svim normalnim drzavama, za ovakve stvari, za ove svadje, revizije blokade, akcize i sva ostala sranja vlade bi 100 puta pale a pojedinci iza resetaka, a kod nas u apsurdistanu ovo su svakodnevne "normalne" stvari o kojima se prica par dana i pojeo vuk zeca, nikom nista. Kod nas nemoze vlada pasti tamam kad bi sve politicare pobili i povjesalo opet bi se nasle neke koalicije
Ala mile usi zavrce
što im šamarčinu svezaše čuje se zvoni evo sve ahahah
To je trebalo da bude stek za crne dane
Ni Republika BiH ne postoji od 1. Marta 1992. godine, a BiH svi nazivaju država a nikada nije Ustav donesen.
O hebem ti mamu bolesnu, pa ne barataš osnovnim pojmovima.
Naslijedjen ustav republike bih iz sfrj, jednako kao sto su i svi zakoni naslijedjeni do usvajanja novih.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Spavas li mirno Dodiče?
I napisali su 'pišamo vam se na rs'.