Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izgleda s ovim prvo pravljenjem karantena, sada izolatorija od studentskog doma na Bjelavama.. da naše vlasti imaju viši cilj tu. Kad se ovo sve završi (ako se završi).. da steriliziraju sve, sravne dom sa zemljom i prodaju da se gradi luksuzna Tibra. Kao što su i Kampus prodali.. kao što će cijelu državu prodati.
Ma oni se dogovorili da puste fol švedski scenarij. Znaci nece biti uslova ni kreveta i pustice narod pa ko prezivi. Ne da je do sada trebalo da postoji objekat opremljen nego je vec trebao biiti u funkciji.
Luis Figo
A ko je procijenio da nece trebati i naredio da se rasformira, to se ne navodi.
ovaj isti Luis Figo
Sta ce biti s nqstavom na Unsq? Imq li zvqnicne odluke, studenti koji su aplicirqli, zq sobe u domu pola nekq zqbqrikqdirq ulqz u upravu, polq nekq blokira ulqz u naselje Bjelave
Najgori ministar od kad postoji Vlada KS..postavljen samo da ispunjava zelje svom stranačkom šefu Radončiću..
narod da pere ruke a ovi milione fujjjjj jos malo i karta do vojkovica ali u jednom pravcu
Sebija jbm li ti pleme
Vratite pare studentima. Od rata, pa na ovamo to je bila jedina investicija Ks u Sc, i sada ga inficirate. Katastrofalni potezi Nenadica i podanicka politika povijanja direktora Curica stranackim perjanicama
sta ce sporet na smrt bolesnom covjeku sklonite vise onu zenu iz zdravstva dok ima jos zivih u sarajevu
Gdje je Ismet Gavrankapetanovic???Ušutio se sad.
Pa dobro, nema hice, biti ce samo polako, nece korona pobkeci nikuda bit ce ona tu jos dugo duggo
Ublehe Ismeta Gavrankapetanovica sada nema nigdje.
Šta kaže Figo?
Luis Figo, propo