Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije mi jasno... ubio 2 djevojke bježao i to u drugu državu i opet cekamo godinama da ga osude. Kako da ja vjerujem sudstvu. kako da budemo sigurni da se nama sutra ovo nece desit? žalosno je...
Konjina ...
Vrati glavu Šreku Sejficu
koliko treba godina da se odluci duzina kaznje?? sva informacija vam je slozena na sto, sta vam vise treba da skontate.. 105 na sat, kroz crveno svjetlo, zgazio 2 cure, nije stao da pomogne, pobjegao u stranu drzavu, i jos laze kako nije skonto da je ikoga udario a zna bjezati i skrivati se.. a ima i facu kojoj treba odrediti poseban pritvor.
Samo smrtna kazna moze zadovoljit pravdu,
Poslije hiljada godina sudske prakse oni raspravljaju da li pravni termin '' lišen slobode'' znači da se sam predao ili je uhapšen. Fuj udružena pravosudna bagro, advokaturo i istražni organi.
Znam ga ja, fino dijete, išao u džamiju, na džumu, volio podijelit prvu šišu s drugovima, a drugu išćejfit samo za sebe.
Ubiti dvije djevojke, pobjeci u drugu drzavu i ovoliko razvlaciti suđenje je samo jad i tuga, bijednoo.. uopste necu biti iznenadjena ako dobije minimalnu kaznu jer se ocigledno to i planira
kakve veze ima jel se sam predao ili nije, zar jos neko trazi olaksavajuce okolnosti za ovog razbojnika?
Ovako, idem osnovati novu politicku partiju. Pored svih tema koje su bitne, jedna on najbitniji ce mi biti da ovakvi likovi kopaju tunele rucno do kraja zivota, zajedno s porodicama svojim. Zapravo, uvest cu kolektivnu porodicnu odgovornost, tako da ako sin napravi sranje, odgovaraju mati, otac, brat, zena, sin, krcerka. I da se njihova imovina zaplijeni i drzava je moze prodati,
Mamin i babin sin ...glavonja glavati!
kompletna smjena Tuzilastva KS!!! oni su sposobni samo za nagodbe. a ovo nesto ganjanje, dokazivanje i sl.... to je za Bogu plakat.
Ja bi njega na 35 godina teške robije u KP Zenica, bez pomilovanja do izvršenja kazne
Da li za ovoga postoje i treba li da postoje olakotne okolnosti?
Volio bih vidjeti kako izgleda jedan (radni) dan tužitelja koji za dvije godine nije pribavio podatak da li se ovaj idiot predao ili je uhapšen? Šta ti ljudi rade i za šta primaju plaće? Da li postoji metrika za njihov (ne)rad, odnosno da li i kome polažu račun i da li je ikoga briga?
za ova dva oca... ako ne bude kazna zadovoljavajuća, a jedina zadovoljavajuća je ona maksimalna, ne bude li tako oragnizujte masovne proteste svaki dan ce da nas bude. sutra ovo može biti neko od nas, narode probudi se vakat ti je. 20 i kusur godina spavaš