Komentari (222)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ujediniti se svi protiv SDa u HDZa,protiv dzelata,koji su u proteklih 25 g od Bih napravili najkorumpiraniju i najkriminalniju drzavu u Evropi.Oni su rak rana ovoga drustva. Opljackali su citavu Privredu Federacije,unistili radnike,uzeli im sve,i sada kroz ovaj novi zakon zele sve to da legaliziraju. Bosna je bila okosnica bivse Juge,iz nje su pokrenuti svi procesi koji su tu bivsu drzavu odrzavali na pravom putu.Bosno pokazi i sada,da faisticka kriminalna klika ne moze da ti kroji sudbinu.
I zamisli da im ti koji su ih unistavali godinama izigravaju spasitelje,i da ih ko fol oni vode ka Eu. Dovoljno je pogledati oko sebe,da se vidi gdje su obicni radnici,a gdje su SDAovsko HDZovski tajkunu,gospodari zivota i smrti u Bih,u posljednjih 20 godina.
Gledam ovog na bht što maše rukama, rejbanke na glavi, kutija malibora u ruci i on protestuje.Fakat ko nadrealisti
Zasto policija godinama gleda jedne te iste buntovnike,zasto jednom ne upotrijebe pendrek efendiju,zasto ga imaju ako him netreba....
Ovdje treba zabraniti proteste..ovi su demokratski izabrani..i imaju pravo da donose zakone kakve hoce..biramo ih 20 godina..mozemo samo da sutimo..to je je nase pravo..jedno jedino..pravo na sutnju
Ja premijer kazem: Ko j... narod i radnike. Oni su tu da izrsavaju nase zahtjeve i rade za nas i nase familije. Ja politicar kazem: Ko j... narod i radnike. Oni su tu da izrsavaju nase zahtjeve i rade za nas i nase familije. Ja poslodavac kazem: Ko j... narod i radnike. Oni su tu da izrsavaju nase zahtjeve i rade za nas i nase familije.
SDA-HDZ usvajaju zakon koji ce hajmo reci unistiti njihove uhljebe, pa to samo u snovima neko moze da pomisli: 1. mislite da su oni glup, oni su se nakrali dovoljno da mogu narednih 20 godina da mirno zive i da ne rade 2. ovdje ce stradati oni izuzetak radnici dok ce bake, dodo, novala sa svojim enormnim plata ostati i dalje na svojim platama i tako opet ostati zasticeni 3. da ce ovi uhljebeni ostati na svojim mjestima ostat ce jer opet ce njih sda-hdz-snsd da zastite nista se vi ne sikirajte oni su sigurno razvili plan akcije 4. u vezi sa prvim oni su se dovoljo nakrali da mogu sprovesti u djelo onu poznatu "novac vrti gdje burgija ne moze" (tako nekako) 5. naebace onaj posteni radnik kod privatnika koji se i ovako mucio sad ce se bas mucit smatram da je ponizenje za radnika da ga zastupa ovakav sindikat koji ima nenormalno viskoe plate ali isto tako smatram da bez kompromisa nema napredka kakav god da je taj kompromis,
Pali sve,svakako je naše.
Ode ovo sve do đavola, spašavaj se ko može. Tražite dodatne načine ili pratite moj način zarade na internetu http://mikrozadaci.blog.hr/2014/08/1631793020/moje-isplate.html Bez ulaganja, bez šefa, bez političkih partija, bez sindikata ...
ma clixsense zakon.. kakav neobux... :)))
Gledaj revolucionara sa budjetskih jasala... šta je narod utovio ovih silnih godina...
ma ovi su na državnoj sisi,oni su najglasniji za očuvanje privilegija koje su morale prestat
PA STO STE ZOVNULI RILETA MARISANA JE NEIZBJEZNA HAHA
Da li se napeta situacija otpela nakon usvajanja Zakona?
Tuci uhljebe.
mislite NERADNICI? ne vidim ja na slikama poštene radnike
Zašto na proteste niko od radnika iz fabrika niti realnog sektora nije izašao? Zato što su ljudi naučili da rade i dovoljno su pametni da su razumjeli sve prednosti novog Zakona o radu. Ko je izašao? Izašli su zaposlenici koji su se uhljebili u državnim institucijama i koji mogu da dolaze i odlaze kad god hoće. Došlo je vrijeme da se kaže STOP! Čestitke za rad Vlade FBiH! Radnici iz realnog sektora su uz vas.
Koji su ovdje naši? ja stvarno ne znam za koga da navijam. Uhljebi tamo, uhljebi vamo.
Ha haha. Jaka
Na protestima nema niti jednog radnika iz fabrika i realnog sektora nego samo iz državnih institucija. Bilo je i vrijeme da sa naprave promjene u ovome društvu i da svi budu jednaki, a ne da se udomiš u državnu instituciju do kraja radnog vijeka!!!