Komentari (426)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hoće li se Kike Budalike kandidovati?!
Kike budalike ima završenu višu školu. Prekvalifikovan je on za ovo.
Ovi iz SDP-a postavljaju sve one koji se boje Dodika i koji ce mu na kojenima klecati..........Prvo Penis Becirevic...........Sad ovaj glupsoncic kojem Dodik prijeti i koji ne smije dodiku na 100 metara prici....Ovo je prava pisurija..
A cirkusa i od kandidata i od stranke.
Zato glasaj za Izetbegovica i Cerica :)
Hahahahaha
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
hahaha, koma
I poslije Bakira Bakir:)
Bakir Hadziomerovic = bošnjački nacista i Goebbels !!!! Mjesto mu je u zatvoru !!!!!!
Evo nove snage, evo covjeka koji moze stvari okrenuti na pozitivno, ne znam sta pojedini mislili o ovome ja mislim da je uredu, zar nismo nesto novo htjeli, zar nismo, ko smo mi kao pojedinci da ogovaramo nekoga, pustite sada stranku i ostalo, gledajte na drugi nacin, bice izbori i glasajte za koga god hocete, ja znam za koga. Mene niko ne moze nagovoriti da glasam za one koji nista nisu uradili od 91, samo su na stetu isli, glas dajem ovome Bakiru a ne onom drugom i slicnim njemu!
Pa vidis i sam pojedinih budala na ovom portalu, koji se javljaju i ne znajuci sami zasto. Komanda trazi od njih da negativno ocjenjuju sve sto bi moglo biti pozitivno. Malo njih zna konstruktivno odgovarati na ovakva priopcenja. Zalosno je to, sto takvi imaju pravo glasa i zbog takvih drzava vise i vise propada.Sto se tice Dodika, on se plasi i od svoje sjene.On mlati praznu slamu, ne osvrcuci se na prasinu, koja oko njega pada.Od slame nema nikakve koristi, sem da je upotrijebis kao podlogu za spavanje.Slama se i prije koristila u porodicama, koja nisu mogla sebi nabaviti nesto bolje.
Problem stvarate gdje nema problema, zar nije veci problem Bakir Izetbegovic i SDA koja nas je unistila i koja nam je oduzela 20 godina zivota, koja nas je u crno zavila, zar oni nisu nas problem, zar nije problem u onome sto nam HDZ sa druge strane radi, i zajedno ove dvije stranke, njihovi politicari, zar nije problem u Dodiku i onim SDS politicarima koji koaliraju sa SDA iHDZ jer je to politika rusenja drzave. Vi stvarate problem gdje ga nema, covjek nwma mracnu stranu u zivotu, nema iza sebe kriminalnih radni kao gore navedeni, u njega djeca nemaju dzeparac milion maraka i tako dalje. Problem je i u nama jer ga stvaramo tamo gdje ga nema, jer ne glasamo za ovakve, nego za one kojim poslje ppsujemo sve sta su uradili i td.
realno bakir je idealna za ovu poziciju, treba nam predsjednik bez dlake na jeziku koji ce imati cvrst stav i koji ce ukazati na nepravdu.
Naravno ali tek kad bude malo vise trijezan a malo manje pijan
Šta kažeš? Vaala još ovo nisam probo!
Iskreno se nadam da će Bakir ostvariti dobar rezultat, jer je u svakom smislu daleko bolji kandidat od svih drugih! Hadžiomerović je sinonim za hrabrost i istinu, prema tome BiH treba jednog ovakavog čovjeka!
Ja zaista ne vidim nikakav problem vezan za kandidaturu Bakira Hadziomerovica? Dragi ljudi, pa nama se do jucer vjerski "poglavar" kandiduje za clana Predsjednistva, onda Suljagic? Pa i on se proslavio preko 1. marta, sta je sa obecanjima koja je dao za Srebrenicane, zar nije uvijek pricao da je prioritet da poboljsa njihov polozaj u RS-u? Prodali bi oni se za pozicije i fotelje...
tek danas vidim ovu vijest i kontam neko se zeza pa šta je ovo: 1.BAKIR IZABEGOVIĆ, 2. BAKIR HADŽIOMEROVIĆ 3. MUSTAFA CERIĆ 4. VJEROVATNO -FAHRO 5. EMIR SULJAGIĆ 6. SBIH će nekog predložit i možda još koji kandidat Po svemu sudeći svima drga fotelja, a kandidati loši BAR PO MENI osim SULJAGIĆA koji se bori za ISTOČNU BOSNU koju su mnogi otpisali i sjete se samo 11.07. ..... Neka nam Bog pomogne kad nećemo sami sebi
NE. Cerić je rak rana dušmanima Bosne
Od svih kandidata, meni je ovaj najbolji, pa vi izmisljajte sta hocete
Bakir HAdziomerovic,covjek koji je ucinio mnogo,da se razotkrije kriminal,svih onih koji su u proteklih 20 g pljackali i unistavali ovu zemlju,za sve sto je tvrdio je iznosio nesumnjive dokaze,argumente itd.Druga stvar je sto nam je pravosudje korumpirani,i sto je pod komandnim palicim kriminalaca iz SDA,pa su predmeti pritiv njihovih kriminalaca godinama stavljani u ladicu,i upravo zato smo jos uvijek najkriminalnije i najkorumpiranije drustvo u Evropi.Naprijed Bakire,sva gradska raja i oni kojima je kriminala i nacionalnih podjela preko glave,ce glasati za tebe.
...ARIJANU SARAČEVIĆ KAO ZAMJENICU PA KADA SE SASTANE SA DODIKOM I KADA MU KAŽE ZNATE ŠTA SAM VAS HTJELA PITATI , A ON ODGOVORI ZNAM JHEBE MI SE...
los potez SDPa i nadom da ponovo pokupe izbore koristeci jadnog Bakir Hadžiomerovića jer ko vele voli ga narod....idiotizam,
Ne citah vise od naslova . Jeli navedeno kojem ce bosnjackom selu ovaj bilmez predstavnik biti.
Ne,nego voli narod Bakira i FAhru,oni su narod strasno zaduzili,moraju ih voljeti.
DF svojim kandidatima nabacuje loptu Radoncicu i HDZ, a SDP nabacuje loptu Izetbegovicu. Ovdje je izbor izmedju dvije koalicije SDA i SDP, ili DF,HDZ i Radoncic. I SDP i DF izbacuju kandidate koji nemaju sansu, da bi pomogli koalicionim partnerima. Prema jednoj, po meni vrlo relevantnoj anketi koalicija DF i Radoncic imaju vise 31 % glasova. A Koalicija SDA i SDP oko 18,5%. To su vjeorvatne koalicije poslije izbora. Ako ista u bosanskoj politici ima vjerovatno !!??