Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo peterica? Da su bila šesterica, sedmerica, osmerica ili deveterica sigurno bi bilo brže. A da su bila dvejeca, trejeca, četvereca trebalo bi im više vremena. Baš je zabavan ovaj bosanski, super što ste ga izmislili, ne bi se imali s čime šprdati.
pa ko ih pali po citavoj BiH i uništava šume, daboga gorio u džehenemu..
to gore kuće loyavaca
Pero bas si nasao da kopkas lafo o temi gramatike i slucajno eto clanak u vezi Srebrenice. Ne brinite se vi za Bosnjake, bosnjacki jezik, kulturu, gramatiku i knjizevnost. Kao i svi ostali susjedi u okolini a tako i mi smo rijesili srboslavijsku odnosno velikosrpsku okupaciju tzv trulevinu sfrj i vidim da vam je to trn u oko jer nema vise sfrj i jna gdje ste vi uzivali sva paravi i ubirali sve plodove skolovanja, primorja, industije i ekonomije a ostali narodi su bili gradjani drugog pa i treceg reda. NEMA VISE i ja potpono razumijem vas gnijev jad i bijes i zbog cega ste se okrenuli ce.tnisvu. poz miko
peterica je pravilno
Peterice...buahahahahha...taman kad čovjek pomisli da ste dotakli dno novinarske (ne)profesionalnosti, vi opet uspijete spustiti nivo dna za barem klasu. :)
AKO SU PETORICA PETERICA, ONDA SU I VATROGASCI VATREGESCI. IZVINJAVAM SE JEDINO GRAMATICARIMA BOSNJACKOG JEZIKA, JER PO TOM SVE MOZE.