Nebojša Radmanović
0
"Izmjene Ustava nisu uslov za EU"
Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakva njihova vlast? Pa ovo nije Ustav sto mi imamo!!!! Ovo je, covjece SPORAZUM, na silu, prevaru i UCJENU, potpisan. To nama ne treba! A ovi opancari, vjestacke, seoske, genocidne tvorevine, mogu jos malo da misle da imaju \" vlast\" i onda ponovo u opanke na livadu, i tako nista ne rade a i neteba. Kako ovog nije stid? Stalno ponavlja da Ustav nije Uslov za EU! E, bas jeste! USTAV DRZAVE BiH JE USLOV jer je ovo DRZAVA a tvoje selo je selo i samo to, gdje ti zivis covjece????
njima je cilj da imamo nenormalnu drzavu jer u normalnoj drzavi oni nikad nebi bili na vlasti... ovakav ustav kakvog sada imamo je u interesu samo pojedinim politicarima kao sto je i ovaj gospodin Radmanovic a obicnim ljudima u sva tri naroda ovaj ustav znaci glad, kriminal, krsenje gradjanskih i ljudskih prava... Ali kao sto silver rece, dzaba je to njima govoriti, oni svoje seljacko razmisljanje nece promjenuti, dok MI NJIH ne smijenimo...
ali jesu uslov za normalnu drzvau, ali dzaba ja to tebi govorim, ne kontas ti fol