Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
samo da kazem da se na danasnji dan na Brcanskoj malti branila Bosna!
Niko ne spori to je dio nase domovine! I tamo su cetnici protjerali sve sto nije srpsko!
Naravno da jeste svaki pedalj domovine nase. Druga stvar sto se to u medijima nije eksploatisalo. I sam znas kako se saznalo za Bijeljinu, cetnici uveliko klali a ni rijeci o tome na TVu, par dana nakon tek je Senad poceo da objavljuje.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Da vama brico nešta kaže : Ova navodna koalicija HDZa i SNSDa poslije izbora je samo pomoć SDAu da homogenizira raspalo biračko tijelo i da ponovo uzme izbore. Fašisti ponovo pomažu jedni drugima !! Bošnjaci , braćo , otvorite oči i ne nesjedajte na ove preizborne laži , ne glasajte za zelenu SDA bandu , za zelene fašiste , ne glasajte za SDA , jer davanjem glasa njima ponovo smo u tamnom vilajetu i naredne 4 godine !!
jel tako kazu u sdp, sbb .. ehhehe
@x1111tayson Allaha mi neću glasat ni ze jedne od to dvoje , jedino je SBB gori od SDA
BiH zagonetka: U nedelju u Blajburgu, u utorak sa Dodikom?