Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Konačno neko razmišlja o tome da ovaj grad treba imati stadion prema svjetskim standardima. Puna podrška za projekte koji će donijeti dobrobit našem gradu, kako sportu tako i razvoju privrede....
Odlično. Zaista se u posljednje vrijeme intenziviraju aktivnosti i razgovori oko modernizacije stadiona. Divno je što pedstavnici Fudbalskog kluba "Sarajevo" daju punu podršku projektu. Samo naprijed!!!!
Najboljiii nacelnik sve pohvale i podrska
Konacno i mi da imamo stadion...dosta smo se sramotili...svaka cast Opcini Centar
Jedan glavni grad zasluzuje da ima moderan stadion, svaka cast
Odličan početak!
Najbolji nacelnik definitivnoo
Bravo za opcinu centar bravo nacelnice, nas grad zasluzuje da Ima moderan stadion
Gradiš stadion nemaš fudbalski klub. Nemaš fudbalski klub jer nemaš fudbalera. Nemaš fudbalera, jer intenzivno migriramo ka zapadu, Migriramo prema zapadu jer omaldina nema posla. Sarajevski načelnici sve više liče na građevinsku mafiju. Forsiraju se projekti, za koga, za šta?
Otkud odjednom ovoliki ajnafzicevi botovi??? Sve fol nesto hvale njega i njegova dijela.. koja ba dijela??? Navijam za Sarajevo i Ajnadzicu ne prosipaj vise suplji te dolaze iz Bajerna te arapi itd... bacas suplju i tako ces izgleda do kraja mandata, bolje ti je zasuci rukave kad te vec moramo trpiti!
Neka FK Sarajevo izgradi sebi stadion, a olimpijski stadion "Koševo", jedini takav u glavnom gradu države, koji pripada svim građanima Sarajeva i BiH, a ne samo jednom fudbalskom klubu, ne dirajte!
Ko hoce nadje i nacin,a ovaj nacelnik hoce jer zna covjek sta treba da radi.
Nacelnik stoljeca!
@Chvilla hahaaa, iz doba osmanlija
Modernizacija treba....seljaci ne pljujte ovo...Samo nam uredite stadion.
zar im,a neko ko vjeruje u ove djecije bajkice
Atletsku stazu nema potrebe ukidati,to rade manji stadioni kojima nedostaje mijesta ili stadioni koji pokušavaju da povećaju broj mijesta za navijače.Ovaj stadion nema potreba za tako nešto...
Covjek je gigant,i Opcina Centar isto,pa nek' pljuju koliko zele,ali djela govore vise od rijeci
Gigantom zoves covjeka iza kojeg stoje djela a ne rijeci. Tom logikom gigant je i Bake, jer je rekao 100.000 radnim mjesta. Pravi gigant je Misimovic koji je obecao istocnu tribinu Zelji i napravio je istu u obecanom roku. Do tada nije bio gigant, vec nakon toga. Tako da rekla-kazala bez djela ne pije vode ;-)
@saim_adkaDa,gigantom zovem covjeka koji je od kada je dosao na mjesto nacelnika,uspjesno realizovao vise odlicnih projekata,a to I najobicniju laik moze da potvrdi,dovoljno je samo da s vremena na vrijeme upali tv ili procita novinsku stampu
PRIKAŽI ODGOVORE (1)