Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lijepa gesta,nek se bar neko sjetio ovih ljudi,mislim da je moglo i vise,ali bolje je ista nego nista..
Do sada smo se zalili "znate li vi koliko u drugim drzavama dobijaju sportisti, koliko imaju podrsku" sada se govori da je to razbacivanje. Dajte ljudi dogovorite se sami sa sobom.
Treba nagraditi osobe koje predstavljaju nasu drzavu u najboljem svjetlu da budu jos bolji. Svaka cast na ovom potezu!
Vidi se da ulazimo u izbornu godinu, koja kupovina glasova. Plaćati pobjednicima u nacionalnim prvenstvima je razbacivanje love do bola, npr. koliko zarađuju nogometaši u premijer ligi i država im još daje premije, svašta. Uvedite onda i nacionalno prvenstvo u preživljavanju bez plaće i imat čete najmnogoljudnije prvenstvo.
pozitivno sam iznenadjen, imam osjecaj da do sada niko nije ni mislio na nase vrhunske sportiste... mozda ovo bude podsticaj istima da rade vise i da postizu bolje rezultate...
vlada fbih uvijek uz gradjane ..svaka cast neka se neko pobrinuo za ovu kategoriju
Ne treba za njih nitko brinuti, oni su se za sebe jako dobro pobrinuli, a ovo mi izgleda kao rasipanje i ono malo love.