Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne ponovilo se. Nikada. Nikome.
Da to nisu mozda bili Hitlerovi saradnici koji su htjeli osvojiti Rusiju? Rusija nikada nikoga nije napala u Historiji! Rusija je ukinula enbargo na oruzje BiH i Hrvatskoj dok ga su ga Amerikanci i Britanci uveli i onemogucili da se branimo od Cetnicke navale... Zapitaj te se malo sta vam se servira!
Poljska htjela napasti Rusiju dok je ratovala sa Nijemcima?! Mnogo moćna logika...
@Kasela ne uvazavas cinjenice, zatrovan si komunistickom propagandom a sutra bi se odselio u zapadnu evropu,ovi ljudo su dozivljeli torturu , zene su silovane , a sinovi poklani, to su srbi cetnici Bosnjacima uradili, tako je na nama da osudimo sve zlocine jer srbi tvrde da za genocid nisu krivi
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Slobodno napišite Sovjetskom/komunističkom zločinu koji se desio nakon potpisivanja dogovora za rasparčavanje Poljske pod ruku sa nacistima.
staljin je pobio vise rusa nego hitler
Ovdje se večina loži na Rusiju i Tursku, a ne zna se ko je više pobio ljudi. Rusi ubijali masovno Poljake, a Turci izvršili genocid na Kurdima.
E o ovome se u Titino doba nije puno pričalo...
pa rusi su sa staljinom ubili vise ljudi nego adolf za cijeli rat ...a kasnije da ne pricamo u ratovima koje su vodili...
@x1111tayson Leninjovi Boljsevici iskasapili milione rusa krscana,a nasi sugoslaveni ga ovdje velicaju lol