Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ženit ću se i ja ove zime, nek se čuje sve do vode Drine!
Za ove neinteligentne osobe koje se raduju ovim poplavama da kazem da u Zvorniku, prema zadnjem popisu zivi 33% bosnjackog stanovnistva, a u ovom mjestu gdje najavljuju poplavu Srednji Šepak zivi 98% Bosnjaka. Radovati se tudjoj muci... Tuzno...
Amfetaminka@ nikad Drina nije odnijela most Mehmed Paše u Višegragu, samo ga je preplavila te 1896.g
Za sad nije opasno. Tamo 2.12.2010. protok je bio cca 5000 kubika, maja 2014. bilo 3600 a trenutno je 2100. Dolazi velika voda niz Lim plus pritoke, biće gutavo. Sava u porastu i neće moći prihvatiti Drinu bez polava u Semberiji i Mačvi.