Komentari (336)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izadjite.... Skinimo bagru
Skinimo kriminalce i mafiju iz SDA. Skinimo bagru koja nas je unistila. SBB do pobjede.
stop dodiku bakiru covicu
PRIKAŽI ODGOVORE (13)
Bravo ljudi, hajmo finalni juris do kraja. SKINIMO IH! SVI NA IZBORE!
Ma svi isto seanje
🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦 Ustaj, izađi i glasaj! Ne dopusti da drugi u tvoje ime odlučuje. Ako ne znaš za koga - poništi listić. Ustaj BOSNO I HERCEGOVINO, DANAS NAROD SUDI!
🇧🇦🇧🇦 Ustaj, izađi i glasaj! Ne dopusti da drugi u tvoje ime odlučuje. Ako ne znaš za koga - poništi listić. Ustaj BOSNO I HERCEGOVINO, DANAS NAROD SUDI!
Ustaj, izađi i glasaj! Ne dopusti da drugi u tvoje ime odlučuje. Ako ne znaš za koga - poništi listić. Ustaj BOSNO I HERCEGOVINO, DANAS NAROD SUDI!
🇧🇦🇧🇦🇧🇦 #mislislisvojomglavom
🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦 Ustaj, izađi i glasaj! Ne dopusti da drugi u tvoje ime odlučuje. Ako ne znaš za koga - poništi listić. Ustaj BOSNO I HERCEGOVINO, DANAS NAROD SUDI!
🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦 Ustaj, izađi i glasaj! Ne dopusti da drugi u tvoje ime odlučuje. Ako ne znaš za koga - poništi listić. Ustaj BOSNO I HERCEGOVINO, DANAS NAROD SUDI! #mislislisvojomglavom
🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦 Ustaj, izađi i glasaj! Ne dopusti da drugi u tvoje ime odlučuje. Ako ne znaš za koga - poništi listić. Ustaj BOSNO I HERCEGOVINO, DANAS NAROD SUDI! #mislislisvojomglavom
#ijasamiskra
🇧🇦🇧🇦🇧🇦 Ustaj, izađi i glasaj! Ne dopusti da drugi u tvoje ime odlučuje. Ako ne znaš za koga - poništi listić. Ustaj BOSNO I HERCEGOVINO, DANAS NAROD SUDI!
Ustaj, izađi i glasaj! Ne dopusti da drugi u tvoje ime odlučuje. Ako ne znaš za koga - poništi listić. Ustaj BOSNO I HERCEGOVINO, DANAS NAROD SUDI!
Kako Kukini kukcici slusaju komande, ha? 58,24% Ispred njih su po odzivu samo Istocni Stari Grad, Trnovo, Kalinovik i Istocni Drvar, mjesto sa 154 registrovana biraca. No Tuzla mi je isto zabavna. Po popisu iz 2013. ima 110979 stanovnika a 111743 registrovanih biraca. Npr. Maglaj ima 23146 stanovnika a 20006 biraca, Gracanica 45220 i 41697, Jajce 27258 i Od vecih opstina samo Banja Luka ima slicnu situaciju - 185042 stanovnika a 187509 biraca.
Ups... Pobjeze mi komad teksta. Jajce ima 27258 stanovnika i 23175 biraca. Zenica 110663 i 101202.
37,2 % katastrofa ,ispod 60 % izlaznost odmah treba ponistit glasanje ..
Ko god ima priliku treba bjezat odavde.,definitivno!!
Drage krave, konji i ovce, sobro došli na historijsko potpisivanje sporazuma o vašem pripitomljavanju i pretvaranju u domaće životinje. Potpisivanjem ovog histporijsko-povijesnog sporazuma, vi ostvarujete svoje vjekovno pravo da vas mi iskorištavamo, žderemo, jedemo, gulimo i muzemo dokle god ima života na ovoj planeti.
komsic do finala