Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da se razumijemo : SNSD je u koaliciji sa SDA i HDZ. Ostalo je predstava za narod!
Zasto se dijele na vlast i opoziciju, je li to tolika razlika u misljenju pa da ni jednu inicijativu ne podrze ovi drugi ili sta? Valjda je bitno da se donose odluke koje su u interesu drzave i naroda, kako neki mogu biti za neki protiv???
MA TREBA VAM JEBAT MATER SVIMA,I SVE VAS PROTJERATI U STO P,,,,MATERNI,,KAKO VAS VISE NIJE SRAMOTA,ISMIJAVATI OVAJ NAROD KOJI VAS JE DOVEO TU GDJE VI MLATITE PRAZNU SLAMU,A OGROMAN NOVAC TROSITE I PRIVATIZUJETE...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bakirova SDA pada na izborima 2018! ako se i sama prije ne raspadne.
haj da se ne lažemo, nit su ovi vlast, ni su oni opozicija, svi su tu radi plate
SUper, taman da ne mogu usvojiti povecanje akciza. E jos da je u federalnom isto tako da se zaustavi ovaj set zakona o porezu na dohodak, doprinosima i PIO...
nejvece patriote i jedine prave patriote SDS, mislim BiH je stvarno zemlja čudesa, braca grim su fulali sa bajkama. Liga za opstanak: 1. SDP i DF 2.HDZ i HNS 3. SNSD i SDA (ovo je isto nema razlike) 4. Bajrović R zadnja dva ispadaju, još 18 kola do kraja Liga za prvaka: 1. SDS i SZP (Pandurevicka, Mektić, Šarović, Crnadak) 2. Lafina Šepić, Kasumović, Hrvatski Europski blok i HDZ '90 3. SBB 4. Radeljaš
SBB i Radeljaš? Na kakvim si ti drogama?
@RagibUzoriti e moj jade uskih pogleda vidika ispod nosa, ocito da ne znas za cinizam. ovo gore napisano je parodija.
ima ih toliko da moraju dizat kredite.
Od izbora mi nemamo funkcionalne vlasti, realno. Jedino su funkcionalni kad trebaju uzeti kakvih para od MMF i građana.
svi su oni skupa kad se treba taliti i sebi povećavati privilegije.
ma nace oni 4 papka da to popuni,nek uce od dodika
--- SDA sad ima poslanika ko SBB Sa tugom se sjetim izbora prije 20 godina. ALija rekao da neće da provodi predizbornu kampanju da bi pomogao opoziciji, izašao na izbore i dobio 96% glasova Bošnjaka. Sada neki SDA poslanici pomažu opoziciji a sin razmetni BAkir te isključenja te psoljenje opmene ćuti kartoni. AL NIŠTA NE POMAŽE. Nije ti stranka nasljedstvo pa to ti je. pokušalo se i sa Sebijom kao mnogo jačim vođom nego BAkir pa opet halali Huso materi ! :)
bosanski prevrtaneri i renesansa
Zbog njihovog nerada ljudi izlaze na ulice i pale institucije. Sve redom pohapsiti zbog izazivanja opće opasnosti.
---- SDA sa deset zastupnika spao na ŠEST dok SBB ima četiri zastupnika dok SDS ima sedam zastupnika Obzirom da SBB ima zastupnika ko HDZ krajnje je vrijeme da pritisne SDA sa prijedlogom zakona o članu predsjendištva BiH rođenom van BiH ! DOsta je više bilo terora onih rođenih u BiH sa stranim držaljanstvo. Sad hoćemo malo rođene vani samo sa BiH državljanstvom. Fahro sa 75 hiljada članova postao DRŽAVOTVORAN. E hebam vas borci u ratu za BiH .
Odmah parlament pretvoriti u berzu i prelazak rada parlamenta u TRANSAKCIONI REŽIM pod nadzorom :))
al ce biti prodavanja glasova, ovo vise nije parlament ovo je aukcija
Srbi preuzeli vlast i opoziciju u cijeoj BiH, Aferim Muslimani. U opoziciji najbrojniji je SNSD a u vlasti SDS. Na vidiku je Republika BiH.
@vxvy Niko ne negira postojanje kršćana, turaka i jevreja u 19. Vijeku u BiH. Prvi popis koji je austrougarska vlast izvrila u Sarajevu je bio kako je gore navedeno.
@rajvosa1 U 19. vijeku prva država koja je nastala na Balkanu nakon povlačenja turaka bila je Srbija, tako su nastala Srbijanci-nacija.
ima li habera dokle smo stigli sa popunjavanjem onog upitnika sto nam je EU dala da zavrsimo? bila bi velika sramota da to ne uradimo jer bi pokazali cijeloj evropi da nismo sposobni popuniti najobicniji upitnik.