Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ajde ti doktrore sprci svoju mamu da se uvjerimo u tvoje sposobnosti! Bit ce da si i sam dijete incesta!
besplatnu oplodnju @Dr. Craig Ps... Nudimo širok asortiman oplodnje, dovedi svoju mamu pa da ti napravim braca ili seku, sve po potrebi, da se imaš s kim igrati.
To Harise,to! BOSNA4EVER!
Nudimo povoljne psihijatrijske usluge skidanja sa nacionalističke ovisnosti. Nacionalistička ovisnost je poznata kao jedan od najvećih poremećaja modernog društva. Veća je čak od heroinske i kokainske ovisnosti, ali sa timom naših priznatih svjetskih stručnjaka u oblasti psihijatrije na čelu sa Dr. Craig Psyho-om problem se može otkloniti na obostrano zadovoljstvo. Najraširenija je na području Balkana i tu vidimo neiscrpan izvor za grananje našeg biznisa. Cijene su veoma povoljne, a za teške slučajeve ovisnosti dajemo popust čak do 50%. Svi zainteresovani neka se jave na naš mail: [email protected]. Posjetite nas i nećete se pokajati!
Harise, uz tebe su Mudžehedini.
Hare kralju samo naprijed Zelene beretke su uz tebe.
a da zeznemo srbe i sa hrvatima izglasamo pripojenje hrvatskoj, ionako odosmo u racku
Godine su prošle pune muka, Ginulo se za slobodu nijemo, Ili s pjesmom umjesto jauka, Druže Hare mi ti se kunemo. Druže Hare mi ti se kunemo. Veselje se širi na sve strane, Sad slobodno po zemlji idemo, Al\' velike pamti\' ćemo dane, Druže Hare mi ti se kunemo. Druže Hare mi ti se kunemo. Druže Hare mi ti se kunemo. Praznik s\'lazi na ulice naše, U oblake da letimo smjelo, Naše pjesme zli neka se plaše, Druže Hare mi ti se kunemo, Druže Hare mi ti se kunemo, Druže Hare mi ti se kunemo. Harise, uz tebe smo!!!!!! Sulejman tihić je dodikov čovjek, koji samo ide da se njemu smije, i da mu se ulizuje!!!!!! Koje gledao 60 minuta, sve mu je jasno. Kad je dodik rekao Arijani Saračević-Helać, _ebe mi se, kako mu se tihi slatko nasmijao, kao i čović!!!!
sta se bune ovi bošnjaci u hercegovini odnosno herceg -bosni, pogotovo ovi u mostaru. pa mi im donosimo nogometnog prvaka drzave(hrš zrinski), svake godine gledaju međunarodne utakmice u mostaru, biti če sa nama prvaci svjeta u rukometu, slaviti sa nama, sta hoče vise ....
Hare samo naprijed, puno je momaka poginulo za ovu državu, i ginut će ako bude opet trebalo. Nismo se bojali čitave bivše Juge a da sada ne pometemo šačicu četnika. Samo oštro Hare. Ovo je naša zemlja i imamo puno pravo da i naša djeca žive u njoj a sa svima koji nisu za Bosnu treba raščistit dok je vrijeme kome se Bosna ne sviđa mrš iz nje. Drina i sava su blizu pa gospodo zaplivajte. Dosta su Bosanci udovoljavali svima nema više toga koga se bojimo osim Allaha.
Bošnjaci i Hrvati zajedno če dobiti još kojekakvih Vlada i vladariča , a zaposleni (ovo malo što preostane) još nekih 20% od plate , pa če se sjetiti samodoprinosa , članarina itd. Sve iste mustre ! Ono sinoč me je podsjetilo na dnevnike 92-e kad se Senadu javljaju telefonom u studio i riješavaju krizu ! A na brdima zagrijavaju cjevke! Sve če ovo u P. M. ! A i mi sa njima ... Nažalost !
bio je jedna od glavnih baba na porođaju i glavni doktor u procesu nastajanja nakaze
ON se bori da zivi tijelo bez extremiteta - bez nogu, ruku i bez GLAVE.
ako ce je voditi ovaj onda je bolje da nestane.
FUKARO JEDNA, STO SI PRODAO REFORMU POLICIJE, AKO NE PRISTAJES NA KOMPROMISE O CIJELOVITOSTI?