Komentari (163)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nama treba ponekad ovakav samar da se dohavizamo. Ovdje se ne mozes na na Milanovica ljutiti. On radi svoj poso. Kocje nama kriv sto ne radimo svoj.
Sta mi to treba da radimo? Oni nam udaraju udarce i samare sa svih strana. Oduzimanje imovine, .. podvaljivanje terorizma,..strasno otezan ulazak u rvatsku.. Peljesacki most, ... podvale na ssvakom koraku, vrijedjanje, ponizavanje... blokiranje i ucjenjivanje... De nesto konstruktivno???
Bit će vama još šamara. Dugogodišnja neodgovornost bošnjačkih političara dolazi na naplatu
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Pencilin za BOOOOSNJAKE su Orban,Jansa i Mister sapun pa parfem...Guraju ga i nevade...
Samo gori ti se rugaju shvati
E jesi naveo elitu…3 debila koja ce otici u zaborav cim prvi izbori dodju
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Šef hrvatske diplomatije o deklaraciji NATO-a. Radman: Izjava o BiH je već bila izmijenjena, Stoltenberg je zvao Milanovića samo da spriječi blamažu. "Ovo glorificiranje njegovih velikih zasluga uopće nije točno jer kronologija događaja, činjenično stanje, demantira da je on to navodno riješio u par minuta s glavnim sekretarom (NATO-a)", kazao je novinarima Grlić Radman.
BiH nema napredka zbog SDA i Sejde kojim odgovara stvaranje tenzija i zaostalost našeg društva.
UKIDANJEM KANTONA STEDIMO PET MILIJARDI MARAKA
Popusi ga Milanovic fino Stoltenbergu 😂😂
https://vijesti-iz-nesvijesti.jimdosite.com/
to govorite već 25 godina kao EU...
Sada se i Hrvatsku nešto pita, ipak 12 modernih borbenih aviona nije mala stvar
Vrijeme se okrenuti Rusko-Tursko-Kineskoj alijansi… Pa nek Milanovic pjeva materi svojoj prgavoj
U ovom tekstu nigdje ne vidim ono što je Milovanobić pričao u suprotnom NATO kaže potpuno suprotno od Milanovićeve izjave, koji je to gmizavac.
UZP i genocidni sendvicari iz kik,ks brigada su danas ekstra aktivni. Valja zamagliti jos jednu blamazu. A onaj koji nije jos kupio salamu nece je ni stici kupiti. Najbolje da saceka koji dan dok ne prodje ova furtutma sa cibuljavim smradom.
Suljaga fes na glavu i pokupi Komsicev suhi ves sa munare...
Allies urge political leaders to work constructively and to demonstrate political will for the benefit of all in Bosnia and Herzegovina in advancing Euro-Atlantic aspirations by implementing the much-needed political, electoral, rule of law, economic, and defence reforms, including through the country’s Reform Programme with NATO, without prejudice to a final decision on NATO membership.....pro ekonomske reforme pa onda ostalo . Imamo vremena !
NATO je jako blizu da digne ratnu avijaciju i da bombarduje Bosnu i to sve na intervenciju cviljavog Milanovica, jer je i NATO-u vise dosta Zeljka Komsica. Biden, Makron, Merkel i ostali vec sest dana samo pricaju o Zeljku Komsicu. Ne moze ovo vise ovako. Circus Colorado.
Krivousti nije crko dok nije unistio pojam konstitutivnosti u Rvatskoj. I Bosna ce biti gradjanska kao i Rvatska s nacionalnim manjinama. Ko jaci taj i kvaci govorio je Krivousti.
Bosna NATO
Ali u ku,.u