Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast ... Taj covjek je to zaista zaluzio ... pozz
Bujrum Papa
Dabog da svaki grad u BiH imao spomenik pokonog Ivana Pavla II.
i odkud ti tolika opsjednutost drugim religijama.. Tvoj put i put Muslimana je potpuno jasan, kako to da ti, lično ti, pored tako jasnog puta pišeš ovakve stvari - predstavljajući se kao musliman, u mjesecu Ramazanu..... I još nešto da bi shvatio koliko si zalutao, zamisli kako bi izgledalo i šta bi bilo kada bi ti neki Krišćanin rekao za Kur\"an koji stoji iznad saobraćajnice da je Haram da kisne, pa da moraš rušiti građevinu, odnosno uništiti veliku betonsku knjigu koja podsjeća na Ku\"ran.... a kamo li šta bi bilo kad bi ti samo rekao da je ta građevina Haram i zabluda - onako iz pika pa ti razmišljaj zašto je to tako..... bio bi sasječen mačem ili u najmanju ruku zatvoren.... dok ti ovdje slobodno šetaš, pišeš, misliš i govoriš..... pa ti vidi ko je kakav i gdje živiš a o čemu pričaš, osvrni se malo oko sebe, vidi Minareta, vidi Zvonika, vidi Hramova - tada dobro razmisli pa tek onda progovori..... KAKO JE TO MOGUĆE ! NEVJEROVATNO !
Sejatin Podizu spomenik sejtanu u ljudskom liku ...za sve muslimane - \"Ko god podrzava uzdizanje ovog papka, nek se zapita sta mu je u srcu\" ,,prvo HARAM je praviti kipove , drugo velica se vodja zablude , a to sto je on pomogao (samo ne znam kako ) BIH , na stotine drugih su vise zasluzni od njega...pa im se ne dize spomenik... I ljudi drugih religijskih grupa žive u BiH, i to mnogo prije same objave Islama (znači prije objave Islama postojalo je Krišćanstvo a prije objave Krišćanstva postojao je Judaizam) niko nije mogao biti musliman prije objave Islama jer Čovječanstvo je zaglibilo u perverzije (vidi bitka na Bedru ko je protiv koga ratovao i zašto) ali kad bi ti mogao shvatiti to bi bio ogroman uspjeh.... Druga stvar je - Kip-statua, jel je muslimani grade (?), postavljaju (Ne), u ime Islama (Ne), na privatnom vlasništvu nekog muslimana (?) hoće li to biti dovište muslimana (Islam i dova statui) šta imaš protiv statue Pape Ivana Pavla II u Sarajevu?
Podizu spomenik sejtanu u ljudskom liku ...za sve muslimane - \"Ko god podrzava uzdizanje ovog papka, nek se zapita sta mu je u srcu\" ,,prvo HARAM je praviti kipove , drugo velica se vodja zablude , a to sto je on pomogao (samo ne znam kako ) BIH , na stotine drugih su vise zasluzni od njega...pa im se ne dize spomenik...
OVAJ COVJEK POKOJ MU DUSI SVAKA MU CAST VAKI SE MALO RADJA SAD POGOTOVO,SSVAKA MU CAST TREBA USTAT I SPOMENUT GA
evo ja sam muslimanske vjeroispovjesti, al ovog covjeka sam cijenio...kakva 4 miliona i kakve su to glupe informacije. Nerviraju me te carsijske glupe price po gradu. @DInamo Zagreb, slazem se s tobom.
evo ja sam muslimanske vjeroispovjesti, al ovog covjeka sam cijenio...kakva 4 miliona i kakve su to glupe informacije. Nerviraju me te carsijske glupe price po gradu. @DInamo Zagreb, slazem se s tobom.
@papa Ne dižeš mu ga ti,a više ti je on dobra učinio za BiH nego što će ti ga Reis ikad učinit... Btw. Podigni Reisu spomenik,on je uzeo 10 miliona za svoju palaču na Kovačima...
jah, dobro se sjecam \'97 kad je dos\'o u sarajvo rek\'o Bog vas blagoslovio i odnio tada 4 miliona maraka i sad mu u znak zahvalnosti spomenik dizemo.
aferim