Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
....umjesto lipa koje: da, lijepo mirisu nekih 15-ak dana, a ostratak godine ili previse zaklanjaju svjetli\\ost ( u gradu kojem nedostaje sunceve svjetlosti) ili prljaju previse tokom jeseni i pozanog ljeta... elem, ljepse bi bilo posaditi drvored autohtonog bosanskog bora Munike (u literaturi na eng. se i zove Bosnian Pine)... nikada ne cijenimo svoje... a ako vec mora nesto egzoticno, bolja je vazdazelena Magnolia Grandiflora,koja dokazano moze uspijeti u sarajevskim klimatskim uvjetima... ali ko sam ja da protuvrjecim strucnjacima JKP \"Park\"... samo obicni poreznik koji indirektno placa taj projekat... JE + BO moje misljenje, zar ne!!!!!????
zar se ne kaze hodalica
Koldzo opet trosi budzetske pare za svoju kampanju. Od 1. augusta do 10. septembra postrosio je oko 5 mil i 300 hiljada, a opet nastavlja... Bitno je imati setaliste, a sto se u razvoj privrede ulaze 0,003 % - je...s to!
za perfect_guy,,,hhaha ma jasta je nego moglo,,,al ipak su ove godine izbori,,,jbg......hahahahahahhahahahhahaaahhaha
lijepo od tebe Nedžade.... al opet se postavlja ono vječito pitanje: zar ovo nije moglo biti pokrenuto recimo prošle godine?
napokon nesto pamteno da naprave sve pohvale...al vidjet cemo koliko ce to sve trajati.....
Jebla vas setnica a vi nju hocete li i demobilisane borce ili da se sluzim vasim rijecnikom \"branitelje domovinskog rata\" prosetati njome pred iduce izbore?
setaliste je mnogo ljepsa i prikladnija i prirodnija i normalnija rijec i vazda je se koristila u ovim krajevima jebala li vas vasa setnica u dupe
šetnica je kroaština koju su izmislili u Hrvatskoj da ne bi ne daj Bože koristili termin šetalište...pa ti vidi sad...najmanje plakata HDZ i drugih stranaka sa Hrvatskim predznakom u Sarajevu al\' zato kroaštine sve više i više...o da, da
šetnica je složenica koja na prvi pogled izgleda da ima veze sa šetnjom, ali u biti to je složenica koju će netko jako dobro iskoristiti i pola love staviti u džep a od ostatka popločati kilometar obale i stviti jednu ili čak možda dvije klupe.
>JESU LI VAM MAJKE PO SELIMA I PRIGRADSKIM NASELJIMA GOVORILE ŠETNICA, MAJKU VAM UFURANU, SAD MODA PRIČAT HRVATSKI, PISMENIJE IZGLEDA, MAJKE DA VAM NABIJEM ISKOMPLEKSIRANE
blize se izbori i ovo nema nikakve veze ni s cim drugim osim sa izborima...poslije oktobra niko nece ni pomenuti vise ovo
Pozdravljam ovaj projekat, nadam se da će biti i dio za bicikliste. Potrebni su nam ovakvi sadržaji u gradu. P.S. Šetnica!? Nema šanse da ću ikada koristiti takve usiljene izmišljene riječi samo da bi se kao razlikovale od riječi zna se kojeg jezika.
svaka cast
šetnica je novobosanska kovanica, a značenje možete potražiti u \"Riječniku bošnjačkog jezika\". osnovno značenje se nalazi u vicu o sulji i fate kad u tom dijalogu ona kaže da je \"protalaše masa\" - znači šetnica je mjesto gdje se šeta sam!!!