Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SDA mamu im, kradu li kradu, dabogda potrošili te pare za lijekove
Gradite to sto imate u svojih 18,7%
Kaze Fadil nikad nam bolje nije bilo,nova zaposljavanja,manje ljudi na birou,,,jebem li mu pleme fasisticko,,sve sto znaju to je da prodaju drzavna preduzeca,,,a sta sad jad ih nema vise,onda ce svi pobjeci sa funkcija i drzave,,to treba pohapsiti gola mafija,,,
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Povoljno prodajem reformsku agendu. Nije puno prešla.
auuuu jada ni gore ni dole
Ovo neće ni do 2050 godine se napraviti ako je tačan grafički prikaz dionice
Pa nije građevinske akcije nego demokratske akcije. Ha ja sta hoćete?
Ali je zato otvoreno 0.05 km trotoara
SDA napravila od 2002 do 2011.god. pišljivih 20km autoputa. Ensad Karić na čelu AC FBIH napravio 90km ya 4 godine. Došla SDA ponovo na vlast i evo vam rezultat..0 km
nekada je drzava bila drzava, izgradnja ceste je bilo Pussy smoke, -------------------------------------- Jeste, jeste, zato je Bosna izasla iz te drzave jer je imala previse izgradjenih autocesta i brzih pruga? Mrs magarac posrani, grebala ti Srboslavija tetku.
Vrlo je zahebano napraviti auto-put kroz Bosnu, jak puno košta. Nismo imali auto-put ali smo zato imali Energoinvest, Unis, Famos, Hidrogradnju,... Jednoga dana ćemo (možda) i imati taj auto-put, ali nećemo imati ove firme. Plate dolaze od firmi, a ne od auto-puta.
ali smo zato imali Energoinvest, Unis, Famos, Hidrogradnju,. -------------------------------------------- @velikamrkva, pa upravo se zato pitam, zasto nismo imali kilometar autoceste? Samo Energoinvest i Unis su godisnje imali izvoza 3 milijarde tadasnjih dolara, a centar glavnog grada Bosne bio kao ciganska mahala, bez brzih pruga, bez autocesta, sa prljavom industrijom itd itd. Znas zasto, zato sto su drugi muzli Bosnu u SFRJ!
Povoljno prodajem "Pet politika Obame" koje sam kupio od Zlaje Lagumdzije uz posredovanje Damira Tibre Hadzica! Mozete opet prevariti magarce s tim, kao i na izborima 2010 godine!
I ono "dionice u izgradnji" je zapravo supljak, ne grade se dionice od par kilometara tri godine! Ni te nisu u izgradnji.
Sta ste ocekivali od begovske djubradi
otpustite uhljebe iz ministarstava pa ce biti para za autoput
Prije ce smak svijeta biti nego da BiH otvori kompletan autoput haha
ma svi su isti pa opet za sda? mamicu vam vasu. ma prije bih skocio sa zgrade nego im vise ikada dao glas.
Dok se dogovore kako pokrast pare prođe im mandat.
To je ta SDA. I opet ti ne možeš mamlazima dokazati koje je ovo zlo i opet oni glasaju za njih. I opet će naći nekoga drugog da krive samo da sebe operu...Fuj. Hvala SDA.
Sve ide prema tome da ovo bude kraj SDA , nakon toga neće bit Dembelija ali će zasigurno bit puno bolje . . .