Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odlicno, samo se nadati da ovo nece biti odlozeno za neko daleko buduce vrijeme :)
Šta će nama biblioteka ove vrste kad 2 % građana ove zemlje čita knjige? Bolje da ste napravili kakvu dvoranu za Lukasa, Seku i ove seljake. Fuj.
Pametnom je i išaret dovoljan!!! ;) P.S. Nadam se da znaš šta znači riječ išaret.
Nismo svi pametni. Hajd objasni raji bar jedan od razloga zbog cega etf ne moze opstati na sadasnjoj lokaciji? Tacnije vezu opremljenih laboratorija i 'objekta u blizini'...
@komentator ZBOG MENE ova država sigurno ne stagnira!!! neko je riješio da gradi biblioteku, neka se neko drugi potrudi da gradi nešto drugo pa i taj etf. A što se ne bi Zlaja potrudio, on je prof na tom fakultetu, zna kakvi su uslovi a ima i kontakata u svijetu PA ZASTO NE BI I TAKO NESTO POKRENUO!!! I sta je tu lose????? P.S. JA ZAVRSIH TAJ ETF U USLOVIMA KAKVI JESU!!! ALI SE ODAVNO PRICALO DA TU TAKAV FAKULTET NE MOZE OPSTATI SA SVOJIM LABORATORIJAMA , KOJE BI SE NEKADA TREBALE DOSTOJNO OPREMITI!!! A valjda si dovoljno pamtan-a da skonas zbog cije blizine!!!
heeljpp baznijaa nauuuu daajjj paraaa kraaljuuuu
hoce li se moci cugati tu?
Sta primitivac zna sta je uloga Univezritetske biblioteke ne samo za akademsku zajednicu, vec za cijelo drustvo. On, takav, moze da postoji samo u Bosni, gdje studenti ne koriste biblioteke i niti se bave istrazivackim radom, vec ispite polazu iz skripti.
Sta primitivac zna sta je uloga Univezritetske biblioteke ne samo za akademsku zajednicu, vec za cijelo drustvo. On, takav, moze da postoji samo u Bosni, gdje studenti ne koriste biblioteke i niti se bave istrazivackim radom, vec ispite polazu iz skripti.
Daj Boze da i ovo ne bude vehabijski teroristicki kamp, a za ocekivati je s obzirom da americki hamali Saudi stoje iza ovog. Pitam se samo da li ce studentice biti obavezne da se cipuju?
Ko vam je to prod'o priču da je "Lokacija kampusa bivša kasarna iz perioda osmanske vladavine u Bosni i Hercegovini" ... ne provaljujte se, kasarnu su napravile austro-ugarske vlasti. NEZNALICE!
Treba podrzati. Ali nasa edukovana dobro pozicionirana gospoda ce malo oprati para na tome pa cemo i mi onda svake godine osim skolarine placati dodatno i za tu bibiloteku kao sto placamo za raznorazne mostove i sl.
@@komentator: Hvala za link :)) @???? Znaci, ETF da bi obrazovao mladez ove zemlje mora povlaciti stranacke veze da dobije zgradu? Zbog takvih kao ti ova drzava ne ide naprijed, zbog takvog razmisljanja. Nek je SDA dovela Saudijce da sagrade biblioteku, taman da imamo sabrana dijela arapske knjizevnosti na jednom mjestu, jer to je ono sto ovom gradu fali. Samo se nadam da pripadajuca dzamija nece biti veca od one Kralja Fahda, ne bi bio red :)
napokon ce studenti dobiti mjesto gdje ce moci da uce i iznajmljuju strucnu literaturu.
imate li jos kakvih zamjerki??? mozda je malo komentara, dok se napise vise komentara bice toga jos!!! klix- u trebaju tri dana da objavi ovo informaciju!!! radi se o investiciji od 35 mil. maraka, bice novo, lijepo, moderno sigurno i sa pratecim sadrzajem, bece biti samo police , knjige, stolice i stolovi!!! ali bitno je naci razloge PROTIV!!!! i etf neka sebi trazi sredstva, sto Zlaja ne dovede kakvog investitora-donatora da ulozi i izgradi taj fakultet!!!
Gdje ce da se nalazi ova biblioteka, u ovom tekstu se samo neprecizno spominje da ce biti na mjestu kasarne iz turskog perioda?
Prvo platite struju za postojece biblioteke pa pravite nove... Samo da vam se ugradjivat u strane projekte cccc