Teško stanje u tuzlanskom azilu
0
Izgladnjeli psi jedu leševe uginulih životinja
Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako u Sarajevo pocese dilaziti KINEZI od Elektrotehnicke skole do Rajlovca nigdje ni jednog psa lutalicu necete vidjeti a i po Bascarsiji ih nema u zadnje vrijeme ovi KINEZI su cudo....hee hee ovo je realno
Evo rijesenja boljeg nema garant NEK IH DAJU KINEZIMA oni ce ih zbrinuti hee hee ako ima bolje nek komentarisu odmah cekam hee hee ;I)
Treba ib ubacivati politicare ionako smo bijesni na njih a usput bi njima nahranili ove izgladnjele cukice;D
Poruka pedercinama i lezbejkama iz udruzenja Sapa, manite se svoje politike ili ce gradzani zenice poceti rjesavati i vas i lutalice .
Ne mogu da vjerujem kakve sam upravo komentare procitala... :( zalim vecinu vas i vase roditelje sto su vas tako \"lijepo\" odgojili ccc i iskreno se nadam da ce svako od vas jednog lijepog dana skontati neke stvari... Dok imamo ovakvo misljenje o ovoj situaciji i o zivotinjama opcenito, onda smo i zasluzili sve ovo sto nam se desava... Sram nek vas bude! Pa vece ste vi zivotinje od bilo koje druge!!!
ovako evropska mafija pere pare preko ublehaških projekata. jesu li cuke pojele koju srvsku nejač do sada.
Sta je turci, nema vise pita od srpskoga zlatnoga zita, a? Crknite od gladi muhamedlije!
Ovakve institucije najbolje sluze za pranje para, a ovakve slike to najbolje pokazuju...
Ovaj kudravi lici na r.e.i.s-ul-ulemu c.e.r.i.c.a
Treba od ovih dzukaca napraviti hranu za macke
sve ovo neko odozgo posmatra, samo tako nastavite dragi moji zemljaci i zavrsit cete u paklu. svi na ulice u zastitu ovih nesretnih zivotinja, u ovoj situaciji je to jedini nacin da se postane boljim covjekom!
Ovo su muslimanske dzukele BIH4EVER!
evo gotovo je , ne zaspa ja vise od ovih komentara.eto, sad kad sam se razbudio,kontam nesto e , pa cuj,mozda im treba entitet napravit,ko zna imali bi sigurno veca prava.
Sram i stid bilo one koji ostavlaju ovako krutne komentare,već će te vi nekada za svaki komentar glave platiti ;)
Posto pojedini kinezi jedu i obozavaju psece meso onda bi ih trebali prodat kinezima, pa bi zaradili pare a kinezi bi se fino najeli.:-)