Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mora da i Bakir treba na operaciju na VMA u Beogradkao sto je isao i KASPER(Tihic)...
Ne razumijem!!! Koga je to i jedan pripadnik Armije povrijedio, udario, ranio, mucio ili bilo sta slicno iz Srbije? Nigdje veze!!! Izgleda da je Bakir isao u Begeš na kojekakve dogovore sa glavesinama u Srbiji, ne bi li malo Dodu \"smirili\". Hajd Bakire skokni i do Bugarske pa se i njima izvini, a moga bi i do Grcke, vjerovatno se i njima trebas izvinuti Sramota!!!
Jadan \"srpski nejac\"......navedi jos i da su bili bacani lavovima.......fuj, maj.ku vam zlo.cinacku!
nek se goni i ion i njegovo izvinjenje, kad znamo da su i caco i svi ostali zlocinci radili direktno po naredjenju njegovog oca i klali i ubi.jali srps.ke civile gdje su god stigli
na prvi pogled ja misli Tom Hanks na slici :D
Ja i Mile The Kid volimo oglabat osunecenu cundaru !
misli li itko od vas da se ima razloga izviniti?
@SHOMA Kao dju.bre genocidno, ko ti ye*e mamu....
Imal ko da me odradi ?
jest vlašinama drago zbog bakira imbecila
ja cu SVJETLOST zvati mrakom samo zbog tebe BAKIRE...
KAO SRBIN NE OSECAM BLISKOST SA MUSLIMANIMA NE ZALIM IH NE ZELIM IH NE PATIM NAD SLIKAMA NJIHOVIH PATNJI NEMA EMPATIJE U MENI DOBRO JE STO VISE NE KORACAJU MUJE I IZETI I NASERI SRPSKOM TI VECITI IZDAJNICI,I ZABIJACI NOZA U LEDJA DALEKO IM LEPA KUCA!
maljavi konjina ko i babo mu ...
Tebi cu Bakire zajedno sa Haretom zajedno besplatno da popu-sim !!!! Evo sav treperim pri samoj pomisli da me vas dvojica stavite u sendvic !!!! Nema bre nista bez bosnjacke ki-te !!!!!
zASTO BRISETE KOMENTARE,S.M.R.A.D.O.V.I???