Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tender begovi, nadrihadžije, I drpanje muda 30 godina dovelo je Bosnjake pred propast.
Kasno si se sjetio. Ja sam lijepo upozoravala da su sehidske porodice gladne, ali nije doprlo do tebe. Sit gladnom ne vjeruje.
E jest tesko parazite istrebit to nije normalno ,oni su i slijepi i gluhi nemaju osjecaja a sve pometosi pokradose...
Jbo. više šuplju Bake. Kada imaš afere, javno se ogradiš od aferaša, kada djecu ubiju, javno tražiš da ubice nađu, forsiraš u Bosni znanje, ne igraš na zaborav i Erdogana, nego stalno meteš u svojoj avliji. Ženo, zeznula si,budi hrabra, pa ostavku daj...ovako, sve je šuplja, jer nemaš jaja, a pitaš se šta te snađe...
Što se ne boriš za narod nego samo za stolice i moć. Bili ste na vlasti preko 25 godina i šta ste uradili ,,NIŠTA,, otjerali ste nam djecu u strane zemlje jer od vaših uhljeba nikad se nebi mogli zaposliti. Pokrali ste sve što ste mogli, postali milijarderi a penzioneri umiru gladni. Od toga nećeš da odustaneš
Sa 35 godina je ovo govno sjedilo u trezoru kod tate dok su i zene njegovih tada godina, poput Fadile Odzakovic Zute, ginule za Sarajevo.
Imaš bolan Bake svoje robote, boli te patka, oni nikad neće odustati... Zar nije tako, bolje zadovoljan robot, nego nezadovoljan borac, rudar, profesor, ljekar... Kaži nam Bakire
Vrlo je jednostavan recept , otresi oko sebe ratne profitere , dokazane i presudjene kriminalce , metuzaleme uhljebe, hanumu posalji kuci i sa njom zahu da je cuva i dobit ces preko noci kanton sarajevo , naravno ako imas damu za ovo.
A najvise popljuvali zlatne ljiljane, a cesto i dobili odlicije oni koji nisu trebali. A Sehidski porodica se sjecali samo kada su izbori blizu i bajramima
Bakir naš lider. To što smišljaju neke priče o trezoru a pola njih provelo rat u pozadinskim komandama je posebna priča. Porodica Izedbegović je bila i ostala na prvoj liniji odbrane Bosne i Bošnjaka od rođenja do smrti. Ko to ne konta ili je glup ili zlonamjeran.
koji ono uništiše tužbu za genocid preko nekog Sakiba, nepoznatog advokaza iz Živinica? Ko ono potpisa da smo se džaba borili i dade pola države da bude RS?
Pravo su na odbranili ,nemoj vise matereti
E stvarno ovaj nema ni stida ni srama.Boze me sacuvaj od ovakvih ne znam vise kako bi se izrazio.
El bake komandos prve trezorske brigade
Kakva bolan borba za BiH. Ona je tu nece nigdje. Ima mjesta za sve Bosance i Hercegovce samo treba Lijep dojalog sa svima a ne xadrtost i lopovluk.
Nemoj nas braniti,.. matere ti!
Nedajite prostora Sda i Df kliki. Oni hoce razorenu drzavu i drustvo da bi mogli vladati prijetnjom o nekoj ugrozenosti drzave. Sef ovog pijuna ( koji nije volio rahmetli Zukorlica) prijetio ko fol za Peljeski ali nista...Otkud vila i apartmani Df kliki? Gradjani ce Df na narednim izborima ugasiti jer je stao na stranu sda politike. Zasto nisi osudio kriminal Novalica, jel komsicu?
bakir se krio u trezoru od trezora
Revizija tužbe , nikom ništa.