Komentari (152)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dok sva trojica ne budete u zatvoru ovdje napretka
NE MOZE SDA u isti kos sa SNDOM I HDZ-om! Bakir do pobjede! 💪💪💪💚💚💚
@Johny365 de ti SDA botino idi pod ruku s onim drugim shizofrenicarom bulevarom, isti ste, narod ako je pametan Bakir nikada nece biti izglasan...nadam se.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Bakire nećemo glasati za tebe
Vrijeme je da ti odselš u Srbiju ili Hrvatsku. Sve što radiš, radiš za njih na štetu BiH i Bošnjaka.
Svim strankama koje su sada u vlasti na fed nivou treba zabraniti rad.
Dode danas Bake u Kalesiju kao pocasni gradanin Sramota Jad i Cemer samo to mogu reci
Pa zašto bi Schmidt osiguravao novac za izbore kad jednostavno može izabrati predsjedništvo i bez izbora. Može ukinuti predsjedništvo i imenovati Bakira za predsjednika cijele Bosne.
Odmetnuti Satler uporno radi na dva kolosjeka: s jedne strane žestoko se, s liderom opozicije Konakovićem, uključio u lobiranje da podeblja broj stranaka koje trebaju srušiti Bakira, a s druge strane paralelno radi za Čovića s ciljem da eliminiše Komšića. Ali glupi Bošnjo se samo veseli Bakirovom rušenju a ne vidi da je krajnji cilj Satlera & co. - palestinizacija Bošnjaka.
konaković i radončić rade sa bakirom na palestinizaciji BiH. Ako bakir više voli Komšića i Bečirevića, nek pozove sdaovce da glasaju za Komšića.
Vas treba rastjerati svi ste vi ista nesorta!
Svi koji zivite vani planirate od g.o. 2-3 dana doći u rodnu Bosnu na izbore za Građansku Bih.
Baki, nisi političar..jednostavno nemaš to u sebi. Povuci se u mirovinu i ustupiti mjesto mladim ljudima koji imaju više snage.
izetbegoviću ti trebaš preduzeti korake jee si ti kao prvi u bošnjaka, ako nisi sposoban odstupi samo si spospban palamuditi ko i jaran ti komšić borba za predsjedništvo koja je to funkcija budi premijer sposobni čovječe
I kazu iz politicke Banja Luke kao i iz politickog Mostara da stranci treba da odu da se dogovorimo Pa sta cekate dogovorite se Ovdje trebaju stranci i neka ih sto duze jer ovdje ne ide drugacije samo treba po usima
Izetbegović sada traži krivicu kod Smitda. Zbog čega je u prošlosti sam pričao da izbori mogu da kasne? I sam se dogovarao sa ljudima koji su protiv toga da se izbori dogode u oktobru?
Vrijeme je da svi vi idete u p.m
Šmit treba raditi na tome da se poveča broj sankcionisanih domačih političara na crnoj listi. Za početak 3 cifre. I svaki sl mjesec još 10 do 20. A izbore neka plate stranke od novca koji im se isplati iz budžeta jer budžet za izbore pojedu stranački promatraći.
VRIJEME JE DA SE USVOJI BUDZET !!!! MAJMUNI
Onaj ko tebi bude dao glas dabogda i ona zadnja dva zuba izgubio u glavi!!!