"Možda je ovo konstruktivan zastoj"
0
Izetbegović: Vlast formirati bez podrške stranaca
Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
davno je josip pejakovic u svojoj mono drami oj izbjeglice rekao \"bice nam gore al za nase dobro\" ...pa sta vi mislite da smo toliki neandertalci..kakav zastoj..pa vama nista nestoji...imate platu a nista neradite piz.da vam mat.erina !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
BAKIRE, nije 15 nego 150 godina. Vi ste oduvjek bili sluga OKUPATORU tj. strancima i uvjek kao i sada ocekujete da vam oni pomognu, ali ne pristizu PETRO DOLLARI kao prije pa je i nastao zastoj. Trazili ste samostalnost, a sada ne mozete bez srba okji nisu trazili samostalnost, a ipak su je izborili i to najvise vasom zaslugom. Ko drugom jamu kopa, sam u nju upada.
Vas sve treba smijeniti i uvesti 200 pametnih stranaca, rasporediti ih po opštinama da vladaju i da pokušaju dovesti u red ovo što ste vi upropastili oviz zadnjih 20 godina. Jedino tako bi možda Bosna krenula naprijed a ovako nema od toga ništa.
izjava za pohvalu. napokon sami nesto da uradite. bravo.
Pa daj je ikako formiraj....sa strancima ili bez njih-nama je svejedno...
Najveći neprijatelj Bih zemlje tri konstitutuvna naroda je SDP koji želi zatrti druga dva naroda a da Bih bude zemlja samo Muislimana a ove ukrase što postavlja iz druga dva naroda nisu ništa drugo nego fašističke metode zato svi niormalni ljudi koji se bave Bih ili žicve u Bih moraju ustati protiv fašizma SDP ili vodi k nestanku Bih
Blago onima sto te izabrashe. Sad ce imati Kristobegovicu da je nosaju i ljuljaju. Tebi veliko nista za upropastavanje i ono malo ponosa sto je u Bosnjaku ostalo. Ne mogu zbog portala, ali svasta bi cuo, sto ne znaci da i neces jednom i cuti.
ovo je medjen nepismeni,sam da mu je para i stolica dobra,sta ce on komentarisat idi sa arapima peri pare......
Mozete vi pricati o nekakvim dijalozima, dogovorima i komprimisima za koje se sve ove godine zalagao klempavi uhonja Tihomir, inace stranacki sef Izetbegovicu i nekakvoj saradnji sa unutrasnjim neprijateljima BiH, medjutim kada bi se malo vise odvazili u zivotu i odlucili npr da otvorite privatni objekat tipa slasticarne poput one Vatre kod Vjecne Vatre, za onaj poslovni prostor pa da jos dobijete i pola setalista na Ferhadiji, eh pa to nikad ne bi mogli dobiti osim da vam je doticni Bakir nesto u rodu. Ista stvar je i sa BH Telecomom. Nadja Lutvikadic portparol Telecoma nesto je u rodu sa Hasanom Cengicem koji je opet u rodu sa Shajom i Bakirom. Prodati pod hitno telecom i unistit ce se glasacka baza Narod Zna stranke po modelu Dodika i Telekoma Srpske. Cim je Traktoras prodao Telekom SDS je odmah izgubio 100.000 glasova, jer je 10.000 SDS-ovaca ostalo bez posla ukljucujuci i 400 cistacica. Bakir ce ostati jak sve dok je Telecom u drzavnim rukama njega i Aksamije (njegovog zeta).
Ne da su vam refleksi atrofirali, vec ste svi redom politicari atrofirali. Atrofija kompletne drzave i drustva u njoj.
Vaš kandidat Dudlivoje KUkić dobio je K.U.r.č.inu pa će je popushiti do jaja zajedno s tobom, bakire, i sa Zlajogluom i njegovim reketašima (Stranka zLa čovjeka), crnokošuljašima (Hrvatska stranka propalica) i pljačkašima & atentatorima (Lojanovići oliti Alijanovići). A pomoći će vam i Roderick Moon i njegov MajMoončić Valentin Inzko & co. Dobar vam tek ili prijatno, kako god žele!
babo ti je bio velik covjek bakiraga. nadamo se da ces njegovim stopama
Ja se pitam oce li IKADA ovi muslimani svatiti da nema Bosne i Hercegovine bez Hrvata
Najedi se go.vana Bakire
svakako ispravno razmišljanje
-To je dzubre sto mu caca prodade nase u Daytonu a nije imao mandat da -(prodaje i potpisuje)- u nasa iman .