Komentari (148)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Marš gade
tako je predsjednice,velika vecina Bosnjaka je uz vas sto su izbori i potvrdili a ove komunjare i cetnici nek se tjese sa nekim anketama maksuz selam iz manjeg BH entiteta tkz pc genocidne tvorevine i imate 90% glasova iz moje carsije na narednim izborima
semberija govori u svoje ime ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
zakljucajte ovog ridjokosog u trezor i bacite kljuc !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Odakle tebe u civilizaciji. Ti i tvoji kao što je Šefik Džaferović ste nas odveli više od pedeset godina u prošlost. Sebi ste obezbijedili sve Audi od 230.000 KM, posao direktorice supruzi u Državnoj bolnici. Šefik Džaferović je odmah sutradan po završetku studija svoje djece našao im posao sinu u tužilaštvu, a kćerki u mađarskoj ambasadi. Fala Bogu idu izbori. Sve ovo poslije izbora se mora procesuirati da se vidi ko je koga zaposlio i kako.
Sarajevo nije kosmopolitski i multietnicki grad. Geografski je evropski, a po mnogim drugim mjerilima nije. Iz Sarajeva ne dolaze poruke tolerancije i medjusobnog uvazavanja. Ako su on, njegov pokojni tata, bjelosvjetski mudzahedini i slicni civilizacija, onda ja pristajem da sam varvar, ako su oni svijetlo, ja sam mrak.
O tome se ne radi sad. Sad se samo radi o tome da su tvoja braca i rodjaci gadjali objekte i unistavali ih jer su imali namjeru da uniste Sarajevo i Bosnu. A to sto je poslije uslijedilo je ipak nesto drugo. I o oj toleranciji mozes pricat kad se otvara spomenik Papi ili o onim silnim firmama sto pare odnijese iz Sarajeva, ali to nije sad tema.
Sandzo, spomenik se ne otvara.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Bakir intelektualac..... Uzeti danasnju S. Bisnu i pogledati naslovnicu.... To je njegova stvarna razina. Nema potrebe da ga vrijedjamo, ali treba reci istinu.
BAKIR DO GROBA
Bravo Predsjednice Izetbegovicu, potvrda da radis za BiH i Bosnjake, su i ovi komentari agresorsko-genocidne kopiladi, koji pjene i bale samo ako se radi i pise o patriotima BiH, Ali svi koji su uz BiH su i uz tebe Predsjednice Izetbegovicu i uz drzavotvornu SDA..
mozel neko dati dunji minuse za mene?
ovog covjeka sam tek zavolio od kad se fahrudin radoncic okreno protiv njeg. neprijatelj mog neprijatelja je moj prijatelj.
bravo za rodjaka
Odvratan cin je to bio, ali ako mislis Bakire Bosnu u buducnost voditi, "povampireni fasizam" te nece daleko odvesti. Da, zaboravio sam. Ne vodis ti Bosnu u buducnost. Ti i takvi poput tebe, u oba entiteta, vi ste razlog sto je Bosna trulež od drzave, i sto skoro 20 godina od KRAJA rata narod u ovoj zemlji zivi kao Rumuni pod Causeskuom.
a moderni barbarsko arhitektonski neukus je trijumfovao u poslijeratnoj izgradnji.
ti nisi nista uradio da bi se mogao sada hvaliti...
"Dodje vreme kada pametan zacuti, budala progovori , a fukara se obogati!" Pametnom dosta!
Nisu valjda cetnici BARBARI
TAKO JE PREDSJEDNICE, BASCARSIJA JE UZ TEBE! I hvala SDA pa su nam uspjeli vratiti kirije na normalne cijene a ne na one ko sto je onaj Hadžibaric, Scepin digao na nenormalne cifre da bi mogo hodat po Turskoj i naplacivat troskove puta i zaposlavat svoje poslusnike u opcini!
fašisto
Pa kad je tako trijumf sto se nisi potrudio da se vijecnica obnovi odmah poslije zavrsetka rata a ne da se ceka 20 godina. Prvo ste yebene dzamije obnovili, i vikendice i vile po poljinama i vlasicu, i ko zna gdje, pa je tek onda vijecnica dosla na red. More bando treba je zapalit odmah ponovo cim se uselite u nju, tako da ne gori dzaba, vec da i vi gorite s njom zajedno.