Komentari (162)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sda botovi napadali komsica na ovom portalu te komunista te crveni kmer te radi za bia te alkoholicar i vidi sad...pa napadali scepu te narko diler te peta kolona te beogradski spijun a vidi sad...a za konakovica ludili ako ko sta napise protiv njega...nisam pripadnik niti jedne stranke...ali ovi uhljebi iz sda mjenjaju misljenja ko kurva musterije...
Muslimanski politicari totalno izgubljeni u vremenu i prostoru. Tesko im se pomirit sa cinjenicom da medjusobno moraju dijeliti pozicije, a ne od drugih naroda uzimati.
Isključivo i samo Građanska pravna država je dobro za sve gađane BiH , a Torovi odgovaraju samo Tornjacima i svjetskoj mafiji ! Njihova deviza je ,,Zavadi pa vladaj ,,!
Džaba vam je brisat moj komentar, činjenica je da Bakir bez Fahronija ne može dobro ukrast. A vi opet izbrišite komentar.
Vala i ovaj SBB sad hoce sad nece. Sta foliraju . Pa ako ovi SDP i BH blok nece u vlast. Sta hoce.Da sjede u opoziciji,primaju normalno platu ili po onoj narodnoj , da se j.... a da ti ne u.....
ABda sve ce se polako sloziti SDA-DF-SBB i na kraju skag na tortu nase lijepo Sarajevo da se sklone ovi lezihljebovici
@karamnip ne sluti na zlo pogana SDA bootino
Ja sam isto tako uvjeren da će u taj "tvoj" blok ući svi koji razmišljaju kao ti. Dosta je više, dajte nam da živimo. Odmaknite se.
Dok se vi prepirete tv kiss se preimenovao tv hb. Nije problem ako će već da emituju neka to bude po Hercegovini ali da nam to pušta Telemach nije ok. Hb ne postoji po Dejtonu i ovo je kršenja istoga i pokušaj oživljavanja ideologije uzp-a.
Tri stara smrada
Ma ne da sam uvjeren za šćepino učešće u toj kako žuti kaže "državnoj vlasti",nego vidim tog crnogorskog klauna,inače po zanimanju domaći izdajnik,dakle vidim tu omalenu glavatu spodobu na čelu nekog od ministarstava koji su rezervisani za Bošnjake,još kad bi kako preveslo bjelokosog fašistu čovića da poslije pa gotovo 30 godina Bošnjacima pripadne ministarstvo finansija,e to bi bio pravi drmoguz i narodno veselje.
Pa zar Fahro nije neprijatelj Bosne i Bošnjaka, te neko ko ne zna adete ovdašnjih Bošnjaka? Bar su tako donedavno govorili neki članovi SDA.
Bosna i Hercegovina Nacionalnost (Vjera) - Procentualna zastupljenost Bošnjaci / Bolešnjaci (Bolešnjaštvo) - 40% Bošnjaci (Pravoslavna) - 35% Bošnjaci (Katoličanstvo) - 15% Bošnjaci (Islam) - 10%
Isti je cilj svim patriotama i ljudima dobre volje. Naš je imperativ zajednička borba i zajednički nastup za Domovinu koja je krvlju natopljena.
Bolje vam je da uvedete SDS nego SBB i Fahru.
Samo uđite više u te blokove hairli, radite posao.
Kakav poso',yebbo te poso'...oni rade poso samo za svoju fameliju
Citajuci ovo da se zakljuciti da nismo dOleko od rata, al odmah da se izjasnim; "jednom sam ratovao za drzavu, drugi put cu ratovati za sebe".. pa da i ja malo vidim kako je to biti ratni profiter i gazda .. 😏
I eto da ne bi došlo do zastoja institucija ja ću morati dati Dodiku ono što mu pripada...ne bi ja ali moram....e moj bake kome ti šuplja prodajes
Ma koga više briga, ljudi više ne žele ni komentare ostavljati, sve im se zgadilo :-(