Komentari (176)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jbo majku jel realno da ovaj Bakir nema nikakvu drugu pricu ni politiku osim ratnu i onu tesku retoriku koja se zasniva na razdiranju i podijeli naroda... Pa da makar nesto pametno kaze da recimo narod ne odlazi da se dize zemlja ekonomski, nista, samo laj na onog drugog... Proslo je vrijeme Bakir toga, narod je gladan jbe mu se vise za neke ideale kad pola naroda djecu i roditelje gleda preko kamera i interneta...
Porodica Izetbegovic su najveci izdajnici u Bosnjaka.
kako se svi botovi, trolovi i slicna bagra a posebno ovi domaci izdajnici nakace kada nesto ovaj zutac kenja, samo mu daju vecu sansu jer ga napadaju a ova ne medjunarodna ne zajednica zeleci da ga ukoni jer okuplja vecinu bosnjaka koji ce ga opet podrzati bas zbog toga sto ovi drugi tzv cuvena opozicija nema nikakav program OSIM DA NAPADA ovu sda i njegovog zutog vodju,
Koje smeće .Samo rat, rat huška narod , laže, obmanjje jednom rječju spodoba.
Samo ponovio DF-ov izborni program..vidiš čiji je mali igrač..
Najkrace receno: Đon-obraz ili u prevodu čovjek bez stida i srama.
Smijeniti lažljivog skota, ništa nije postigao 30 godina!
Zeljko ce pobjediti Becirevica .
Jel to sve sta ima reci u predizbornoj kampanji. Pricaj svom narodu o svojoj hanumi nadriljekaru.
Izetbegovic i Komsic ponovo u predsjednistvo i mirna Bosna! Zivio ti nama sultanu nas!
Jedno priča, drugo misli, a treće radi. Zjenicu oka svoga bi dao da može ponovo imati Sarajevo i nekako zaokružiti begovat.
Usudjujem se i ja reci da vam se svira kraj u oktobru dajete milione lijevo desno,blokirate ljude da rade samo zato sto ne mozete krasti. Bice Bosne i bez sda ne brini ali tebe nece biti.
Usuđujem se reći da smo stvarno previse izdangubili sa tobom i da želimo ostatk života provesti drugačije.Ništa dobro nisi uradio BiH sem za masu bespotrbnih službenika koje si zaposlio da ne rade ništa...ali građanima BiH nisi valjao niti si to u stanju.Imao si 20+ godina da se dokažeš i nisi uspio.Vrijeme je za nekog drugog pa taman i pogrišili.Gore nego što je sada ne može..a i da može to nije razlog da ti ostaneš.Sa tobom će se saptati i bagra koja te održava i koristi.
Majmun
Nisi iskren Bakire. Tamam je. Al stvarno, tamam.
Ovaj ne zna 2 recenice sastaviti. Kad gledas neki njegov nastup u emisijama racno me sramota za njega. Usput porijeklo novca za placanje svadbe za cerku? Eto necemo o kriminalu i korupciji SDA. A vamo SDA glasaci po sendvic...neka neka ovce.