Komentari (93)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne vraćaj se, spasi BiH
@macak mali Tvoj i moj
Nek je nije odavno nigdje letio, nego jel Sebija isto otisla?
Cuo ima zlata ?
Sta moze tamo, trazit kakav kredit.Neboj se nece se sigurno vratiti sa nekim sklopljenim poslom. Kad bi ih tamo pitao oko jugoslavije znaju samo za Tita a ovog nevjeujem da ga uzimaju za ozbiljno. Sprdacina.
od sljedece godine se otvara direktna avio linija Teheran - Sarajevo! nije suplja informacija je 100% istina.
Napokon jedan dobar potez i od Bakira.
Iran je mocna i bogata drzava. Bake je tup, covjek bez vizije i izdajnik cjelovite BiH!
Neka sta ste zapomagali covjel gleda jel mu jos gdje koja VRECICA ostala.Vidite kako je teska situacija i u drzavi a i u CUM-u
Poslije svakog takvog odlaska jedine "investicije" koje privuce su u biti jedan mali ogradjen grad za te iste na podrucju Bosne...sad da Iranci naprave sebi jedno malo mjesto, pa uz sunite kao susjede ima da borbe samo prenesu ovamo
NAPOMENA: Pa čak je i DOdik koje je predsjednik xxxurca, ČETVRTI DAN svoje posjete Moskvi vidio Putina u prolazu kroz hodnik Kremlja !!
El Grande Bake
Otiśo sa delegacijom da poslovne ugovote potpisivaju se..A gdje Dodi vodi svoje i svoja narod? Kabadahija ko da je vlastitna "RS".
Ponesi malo nafte svojim čemernim glasačima pa da opet glasaju za tebe. Pošto je tamo nafta pojeftino naspi u bidone i ponesi svojim ovcama i kad dođeš svim po pun rezervoar.
to ti kao nisi glasao za njega !?
Vodite budalu od nas.
Mislim da će ga tamo pokušati otrovati, Bake je ipak sunit.
Predsjedniče, nemoj lagati i AJatolaha , reci mu istinu da si dobio samo 13% glasova muslimana odnosno 26%, pa ti je zato bio potreban Fahro u zavoru ! A njegov amdiža bio imam u Rogatici, prvi u novoj Jugoslaviji otvorio mejtef. OGRAJISAĆE BAkire i VEliki Imam od tebe !
Ti Bakire nemas mescini pametnijeg posla nego u hodnju. Eto da guica vidi puta, nisi odavno nigdje bio jel da? Sta li sad petljas, sta je na prodaju?