Komentari (285)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A ti ćeš tada biti u trezoru centralne banke ili u Turskoj a braća campare u Austriji ili Njemačkoj. Dezerteri i kukavice!
Ja šta vas se nakotilo, Šćepinih uvlaka...
@AQmegaAQmega jedinio ispravno sto si napisao u ovim komentarima je Tito
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
A ti ćeš tada biti u trezoru centralne banke ili u Turskoj a braća campare u Austriji ili Njemačkoj. Dezerteri i kukavice!
PADAŠ U OKTOBRU IZMETBEGOVICU
Cccc, kako te nije stid?
Izetbegović u Zenici: Oružane snage će spremno odgovoriti na sve izazove --- Jedini dva izazova te nedefinisane gomile je : 1) kako u peMziju sto mladji i na drzavne jasle 2) Kako povecati nerad i gubljenje vremena platu za jos 200KM mjesecno
kakire jbo li Ti TAJ dzaho nuze u cvajtaru
Da li te je uopste stid onih boraca koji protestuju?? Ali sumnjam da ti imas stida!
Ne jedi 💩 mi da ti pucamo a ti da se pucas po dijaspori neće moći bgm jedan rat sam preživio drugi me slobodno mogu doći upucat ako doje do toga pa narode jeste li toliko glupi ili šta je sa ovom 🇧🇦 kvazi nazovi drzavom bjezite odavde pa makar čistili i 💩 po 🇨🇭🇩🇪🇦🇹🇪🇪🇫🇮🇮🇹🇯🇵🇱🇺🇸🇮🇺🇸🇩🇰🇪🇸
joj ridji samo nam ti falis 😂 msm da te Fudo jedva docekao hahahha al da te zaobidje
Hej bake bake, sramotno je sto uopste ti govoriš i o državi, o Armiji RBiH a ti nikakve veze niti dodirnih točaka sa tim časnim imenima. Sa vise respekta bi se pratio mladji političar i on bi sam sigurno bio bolje prihvaćen. U ratu je bila Dika da otac sa sinom, sinovima brani BiH a neki su je i oslobađali a ti moj bake u trezor. Sramota.
Evo nama izbora evo Bakira i ostalih nacionalnih medvjeda iz šume ,zveckaju oružjem . Nadam se da vise ni djeca ne puse tu foru !
Majmuneeeeee, gdje su ti ovce. 😂😂😂bebebe 100 000 ovaca obećavam vam da ću vas sve poklati za 1. maj. bebebe, nema veze bitno je da je naš, kad mogu oni klat svoje neka i ovi nas kolju. bebebebebe
"Zenica blues"!!! ... pametnom dosta!!!
Dok borci gladuju i protestuju,ti drzis govore i dajes izjave. Dok djeca šehida cekaju pozive da sele, ti na crvebom tepihu... da imas obraza u mišiju rupu bi se sakrio!
SDA godinama vodi kampanju na priči o ratu. Dosta više te retorike. Bolje ti je Bake pobrini se za borce koji traže svoja prava.
Sam sastav delegacije dovoljno govori, jedni se krili u trezoru, drugi pobjegli a svoj narod ostavili na milost i nemilost dok danas žive daleko od tog naroda a kao zastupaju ih...zna nana Fata ko su oni, ko su i šta rade ti iz SDA...al znamo i mi...
Bakire, najbolje ti je bježi u Tursku kod Erdogana, jer ako padneš u oktobru na izborima naord će i tebe i tvoje bliske saradnike na vješala okačiti.
boli bakira jedna stvar bitno je da ima firmu u Turskoj