Komentari (169)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Raja ko vas hebe kad ste glasali za 50 do 100 KM od zelenih
Hahah, izbori u Grckoj bili juce, danas vec stoji vlada :D Oj Bosno...
najbolja koalicija bi bila SBB, HDZ i SNSD
samo se ti Bake zajebaji
DF ako vec trazi podrsku od SDP onda bar bi trebali sutiti i podrzati kojeg god kandidata SDP predlozi a ne uvjetovati
Izetbegovicu i jeste mjesto u Rijadu. Tu mu se i tata osjecao kao svoj na svome.
Najobičnija laž da je SDP krivac. Zašto ne naprave vlast u kantonima i na državnom nivou?! Zato što su nesposobni i nisu dogovorili ko će koje fotelje da preuzme!
Kad vidim ovaj cirkus meni bogami bude žao što narod nije palio zgrade prošlog februara, ko bila priča, nemojte ljudi palit i rušit, hahahaha, ako u februar vidite lika s bacačem plamena u Zdićima znaćete da sam ja...
Ovima koji opstruiraju, napuštaje sjednice, treba zabraniti sve prinadležnosti koje uživaju iz naših džepova! Kada se bude formirala vlast slijedećih 6 mjeseci isplačivati samo 50% od para koje bi im se isplatile. Naravno ne isplačivati svu apanažu koju imaju parlamentarne stranke- bez obzira jesu li u poziciji ili opoziciji. PA DA VIDIMO!
I poruculi su onu nasu pjesmu “… za narod cemo lako, ko im hebe mater”
Izgleda SDP nece podrzati novu vladu. A 2011. Vlada F BIH je formirana pocetkom februara 2011. godine. Toliko o rokovima.
BRAVO! VRAVO IZETBEGOVIĆ, BRAVO, KOMŠIĆ, BRAVO, DODIK, BRAVO ČOVIĆU, BRAVO SVIM STRANKAMA I ČLANOVIMA TIH STRANAKA, SAMO NASTAVITE TAKO, ŽIVITE KAO BOGOVI, ZAJEBAVATE SE SA DRŽAVOM ALI KADA JE NAROD TE DRŽAVE RETARDIRAN, DRUGAČIJE I NIJE POTREBNO. RETARDIRANA BOSANKA
Ehh kad bi nestao nacionalizam i nacionalisticke stranke u BiH, kakva bi to drzava bila
Sve ove stranke pozatvarati u tu zgradu entitetske vlade i zapaliti je. To je najbolje riješenje za formiranje vlasti.
srušicemo mi vas jednog dana makar nas koštalo i zivota
Cemu zurba dobili su se izbori