Komentari (96)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Djaba se samo i sastajete svi vi kad nikad nista pateno ni ne uradite ...samo trosite pare od naroda i zaduzujete se novim kreditima..tuga i jad je sve to
Hrvat sam kao prvo..Covic je najveci lopov i mafijas i ne samo on nego i ovaj i njegove kolege,,ovo sto se oni sad kofol svađaju i prepiru to je samo predstava za mase,sad ce covic nama hrvatima prodavat maglu kako smo majorizirani,gle sta nam rade, trazit cemo treci itd..itd kao i prije 4 godine on ce biti najveci rodoljub trazit ce da se skupimo oko njega i izadjemo i glasamo za HDZ (Dragana Covica)!!! I tako sve opet u krug!!
@Kafana Sta si ti mislio rec to samo Bog zna i "mozda" ti Pa upravo sam ti objasnio zasto glasaju za nj
upravu si. svi oni samo vode svoj interes. sad malo da zavade narod pa kad dobiju mandat opet hajmo sad u EU.. sa ovom brzinom ima da udzemo u EU za 20 godina.
Kakve smo mi srece ovu smlatu nece niko ni da kidnapuje znaju da Sebija ne bi dala cenera za njega..
E Alija da si imo kondom..
.Ebo ti on Sebiju,al nemoj se ljutiti,jer i Sebija je dio politike.
Zavukao ga je tebi Čović i, kako stvari stoje, neće ni doći na novi sastanak.
PORUKA ZA BAKIRA: Olimpijada je, i ako Bog da neko od naših sportista osvoji neku medalju, to trebate javno podržati i čestitati.
ko se ljuti upadne mu kruti
Nema ljutnje dok se god lova izmedju vas vrti...
Jebe se Čoviću za mehanizam kordinacije nego sad to koristi da natjera Alijicu da odustane od poreza za kladionice jer se od toga Ujak finansira.Ovaj ko balijica će opet popustiti i reći hajd ba neka sabur.....
Nema opozicije, nema ni građanskog otpora, sve je slabiji artikulisani argumentirani glas protiv ove politike uništenja. Liderima su staze utabane, mogu gazit koliko žele.
za sve SDA glasače, shvaćate li da je ovaj čovjek obezvrijedio institucije BiH (vijeće ministara), ojačao republiku srpsku (vratio dodika iz mrtvih), napravio krizu vlasti u federaciji, a sve pod krinkom da se bori za BiH, u biti, on se bori za svoju familju (sebija) i svoju kriminalnu organizaciju SDA u kojoj se čak i pojedini članovi (šemsudin) protive njegovom razvaljivanju BiH, e sad da li smo mi glup narod ili ....
Jedite g.ovna i j.ebemo vam famElije mnogočlane. Nema ljutnje! :D
mene arap zamalo nije ubio jednog
*jednom
Nije nikom stalo do EU, jer ste svi vi nasi "Sanaderi" i Bakir-Seka i Fahro-Pudlica i Dragan-Hacijenda i Dodik-Pavlovic banka, svi se oni boje hapsenja.
-----Za jedno dvije godine ću vam reči šta mislim o tome da predsjednik države i partije ne mogu biti isti. Ko zločinački drug Tito nije dao drugim partijama nego samo narodu posao, slobodu vizeu doba kad su Mađari fantazirali o dolasku u YU itd ! Kad smo kod demokrate bakira da napomenem da nakon dvije godine NE MOŽE PO USTAVU BIH biti ni kandidat za predsjednika države a kamoli doživotni ko Babo, osim ako se ne ubaci u UStav BiH kao i da se parlamentarcima ne može smanjivati PLATA !!!,
U politici nema morala tako vam je to, al i najokorjeliji licemjer lažov krivokletnik i notorni hapac povraća kad se pomene ovaj tip !
evo titici su ti demokratski dohakali, i tebi i meni ......nama svima!
nasamarili te on i dodik, magarece ime vec imas i stoji ti boookiree