Komentari (396)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja bih poginuo za ovaj grad ali mi babo nije dao izaci iz trezora. Smrc, Smrc. :-(. Svaki put mi suza krene kada se sjetim ovoga. Od smijeha naravno.
@OsmorkaGamad ta prica je starija od osmorke
Ono kad Fortin dezerterski bot priča ko je gdje bio.
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Nemojte nas vi više braniti. Sram vas bilo. Sve živo ste uništili. Neka ti ona ženturača više dokaže da je školovana za posao koji radi, ili nek pusti kvalikovane ljude sa potrebnom školom da rade.
Ma sta ti hoces,kako te nije sramota stati ispred SDA.Ti si totalni gubitnik,nit te hoce narod niti te hoce clanovi SDA.Dosta je bolan vise tvoje autokratije,bolje reci autokratije tvoje Se(r)bije.Idi bolan vise ne blamiraj se uzuvaj u onome sto si steko preko grbace naroda,trezorasu jedan.
ubiše se od odbrane vidim
20 godina ucesca u vlasti, pravljanja nakaradnog lopovskog sistema, unistavanja obrazovanja, zdravstva, 20 godina tjeranja kvalitetnih kadrova. 20 godina izdaje, pometi Bakire ispred svojih vrata, stranka ti je truhla.
Tek kad Bakir ode sa čela stranke SDA ce bit bolja stranka a ovako nisu nista bolji od srednjovjekovnih uređenja gdje je jedna porodica vladala.
Dom naroda imate samo zbog onih kuglica i izvlačenja, plus kupili ste bar jos 4 delegata.
Govno jedno lopovsko bosnjacko, kad si nagovorio alkosa komsica i svoje bosnjake da izglasaju hrvatima predsjednika tada nisi pizdio! Eto ti sada, sve se vraca!!!!!!
Ima li netko da ga zamjeni da ga ne gledamo
E nesreco sto nas sudbina kaznjava Sa ovakvim gelipterima ,tacna je ona izreka da je stida i morala nestalo vidimo po ovom izrodu i izdajici bosanskog roda
ako je HDZ opstruiro Cetri godine imenovanje Vlade Fedracije .Odakle sad Histerija kad tu mogucnost Crpi iz zakona SDA.Ocito je da postoje dvostruki Arsini kad je upitanjiu HDZ i SDA ..Kao i u Mostaru u slucaju Cavare i Baralije.Kao sto je to bio danas Slucaj u Parlamentu kao sto ce sutra Biti kad HDZ dobije cetvrtog delegata u Domu naroda.Nije samo ustupak u Vjecu ministra Gdje su Bosnjaci zastupljeni 22% vec na nivou drzave Entiteta i Fedracije Najbrojnij narod sveden na puku statistiku.
Vi ne kontate, sve vam je ako je mogao HDZ, ako je mogao SNSD. Sta ima veze sto Asim krade, on je bio borac, a krade i Milorad. Ako je VRS mogla pociniti genocid, mogla je i Armija pa nije. Zasto SDA misli da je BiH njeno privatno vlasnistvo? Bakir je imao koliko glasova, a koliko Denis? Kontate li vi koliko ima ljidi u ovoj drzavi, Bosnjaka koji mosle drukcije od vas
Dragi Allahu, pomozi BiH jer ako ovaj pobjedi Seka ce nas bicevati po stadionima.
“Teško je biti supruga predsjednika Bakira Izetbegovića i voditi Klinički centar. Radi se o odličnom menadžeru. Opću bolnicu je ostavila u odličnom stanju. Ljekari na KCUS-u više ne rade privatnu praksu, nema koverata”, kazao je 25. jula 2017. godine Elmedin Konaković gostujući na N1 televiziji.
Elmedin Konaković napustio SDA. Aljoša Čampara je požurio u stranački bilten Stav da iznese stav o “disidentu”. “Konaković se nametnuo verbalnim darom, no vrijeme je pokazalo da njegove riječi nisu u skladu s njegovim djelima. Što bi narod rekao – puno melje, malo žita daje. Konaković je, u osnovi, jedan opsjenar, što potvrđuje cijela njegova karijera, i ona sportska, i ona akademska, i ona politička.”
svako ko zeli formirati vlast sa krmkom dodikom i ovim krivoustim covicem treba ga javno bicevat 100x. svako zeli vlast normalno je to, svi kradu i to se zna, al ovo je veleizdaja treba se zapitati ko finansira ove kvazistranke sto nemaju ni 3% glasova. Bosnjaci treba da se probude iz dubokog sna, zar 90te nisu opomena dovoljna ko nam sta zeli???
Ma ovo je samo borba za Sebiju, da joj ne oduzmu akademsko zvanje. Nema papira, nema diplome, sve je lažirano. Za mjesec dana će joj oduzeti sva akademska zvanja jer nema ni jednu od četiri diplome. Jedini stanovnik BiH koji nema ni jednu od četiri diplome. U narednom periodu će iz SDA, među Bošnjacima, pokušati isprovocirati razne incidente i sukobe jer to jedini spas za Sebiju.
NEMOJTE NAS BRANITI !!!! Oca ti tvoga !!!!