Komentari (388)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A moj otac sto je poginuo u ratu braneci TVOJU guzicu dok si bio momak, njega nema ni u kakvim izlozbama. Nek ima tvoj, to je bitno. Ja ne mogu posao da nadjem dok vi guzonje mrzite se sto je u jednog plata 3000 u drugog 5000 maraka, mamu vam ebem vasu, pogan jedna.
E sta ste docekali i vi u Pederaciji, i mi u Dodiklandu. Vama predsjednik dezerter, a nama ratni profiter i drze lekcije o patriotizmu.
Kakva propaganda, čuj odbrana Mostara :D Mostar nije muslimanski, niti će to biti, pa da vi branite muslimanski grad od nekog drugog.
jos da ste se izborili da se u obrazovnom sistemu djeca pravicno uce o ratu 92-95 to bi vam bio pravi odgovor
Ne kontam, sta ce slika izdajice i Srbijanca medju herojima?
Covjek koji je izabrao da posjeti branioce,na ovaj tuzan dan za BiH i pravu stvar ucinio,samo naprijed Bakire a Bosnjacima poruka: Neki se ponasaju isto kao 1991 ili druge ma nece rata biti spasice nas Evropa,Bosnjo pamet u glavu o glavi ti se radi zar ne vidis bolan
Neka i si i ti učestvovao u tom ratu i dao svoj doprinos. Doduše iz bunkera.
Bravo Bake !!!
Gori su ovi pravi heroji i branioci sto su doslo i legalizovali skup i leglo ratnih dezertera. ispade SDA odbranila Mostar a ne Mostarci.
@Tume SDA se prislepala, eto kao oni branili i organizovali bosnjacki narod, a ne narod sam?
Gori su ovi pravi heroji i branioci sto su doslo i legalizovali skup i leglo ratnih dezertera. ispade SDA odbranila Mostar a ne Mostarci.
Predizborna kampanja je oficijelno pocela!
pričalo se po trezoru, kakve su to bitke bile u Mostaru. .
Bojim se ja Bakire da radikalizam ne opada nego da je lijepi strah ušao u radikalne guzice, stiglo se sićušno srce , otežale noge pa se mrdnut neda . . . Gine se dole masovno, zamaštanoj državi došao kraj i vehabijama se više ne ide na Allahov put ... Morat će Allah malo pričekat . . .!!!
Hrvati nikad više na izborima nećete birati svog predstavnika, mi ćemo vam ga izabrati i morat će bit veći musliman od Muhameda il ga neće biti, samo radi večerašnjeg koncerta podrške "uznicima", djecu li vam hrvatsku Evo jedne: EJ TRUSINO, LIJEPA LI SI, EJ UZDOLU, RAVAN TI SI, GRABOVICO, SRCE PONOSNO SMRT zločinačkoj izdrkotini hzhbUZP i svim hrvatima, hrvaticama i hrvatskoj djeci koji misle da ta izdrkotina treba da postoji.. DO ŠANTIĆEVE I APORT PEDOKATOLIČKA PAŠČADI
idi se lijeci
@sanjo87 ma yebi mater dosadnu.........
covjece pusti se rata i proslosti mi zivimo za buducnost nemoj raju da hvatas na te ratne fore a u ostalom ti si zadnji covjek po pitanju ratnih zasluga jer si nedje bijo pod suknjicom jado jedan kad te vidim dobijem osip
Србија брале! https://youtu.be/gBScszNvS-I?t=516
Србија брале! https://youtu.be/gBScszNvS-I?t=516