Komentari (485)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bakire bolje ti je da pripremaš odbranu na sudu zbog pljačke para koje ste ti i kćerka opuhali. Neka vam Seka pripremi veša. A Gligor će svakako zbrisati u Srbiju da izbjegne zatvor. Srami se jadu. Spominješ oca Aliju a jedina ti se kćer udala za Srbina. Gade izdajico.
BAKIREEEE! OKTOBARRR!! BRZOOOOO!!! ☝️🔚🔜
@Radikalka on i Alija ko kćerka mu i Gligorije! 🤣🤣
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Svaka na mjestu, svaka cast Bakire...
Dali si ovom izjavom rekao da je Sarajevo bosnjacko a Banja luka srpska i podijelio BiH ?
@atifGAZIJAdudakovic, tebe je mozda i pravio, nas nije sigurno.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
dosta je vise covica komsica i radoncica koji samo laprdaju
bravo bakire
Covic treba da se okrene federaciji i zaboravi Dodika jer Vucic igra jednu vrlo pokvarenu igru gdje ustvari zeli po svaku cijenu protiv zagreba i hrvata jer poraz u oluji jako tesko boli cetnike a vucic ne zaboravlja , velika srbija direktno ugrozava hrvatsku jer ruska cizma dolazi do hrvatske granice i to 40 km vazdusne linije od siska i 80 od zagreba
Narod zna kako krade sda.Ojadili su radnike i pokrali fabrike. Ojadili su penzionere, borce i invalide. Mlade su otjerali iz zemlje. Za 25 godina nisu uradili nista osim sto su se pojedinci enormno obogatili. Oni su razlog ovog beznadja i ove stagnacije. U ovom mandatu samo: Akcize, 0km autoputa, skuplje namjernice, los kolektivni ugovor, los pio zakon, gubitak milajrdi imovine u hr, peljeski most, bahatost, 100 000 radnh mjesta hahah,partnerstvo sa hdz te nebrojne kriminalne i koruptivne afere
Izetbegovicu neces ni ti jos dugo...
Kada treba potpisati odobrenje da Dodik nabavi 2000 pusaka,tu je kadar sda na celu OSA-e da mu to omoguci.Kada treba imenovati Puzigacu na kljucnu poziciju da aminuje sve separatisticke i destruktivne inicijative, tu je sda da to omoguci. Kada treba oteti imovinu Bosne i Hercegovine u Hrvatskoj,vrijednu milijarde maraka,tu je sda da to mirno gleda.Kada treba narusiti teritorijalni integritet BiH gradnjom peljeskog mosta,sda je tu da ne uradi nista. da ne govorimo o reviziji tuzbe protiv SR
smanji doživljaj, drugi gradi ćupriju na svome a ti bi se još zaratio s komšijom. Govoriš o imovini BiH u Hrvatskoj a ne pitaš kolika je imovina RH u BiH.
Klosar jedan, on da dolazi u mostar i prica o identitetu i bosnjacima a babo mu prodao mostar ustasama
Da mu babo nije petljao sa Srbima na štetu Hrvata, rat u BiH bio bi gotov do kraja 1993., i ne bi bošnje bili u zavadi s Hrvatima. Bili su u Hrvatskoj kao na svome, svugdje puni razumijevanja za njih. Otkako je Alija izdao Hrvate, Hrvatima u Hrvatskoj bošnje su nepoželjni, ne žele ih ni vidjeti ni čuti.
Jeste prece ali mu ne i u interesu. Covicev interes je taj da zeli unistiti BiH, zeli je podijeliti i ispuniti cilj koji su njegovi prethodnici zapoceli 1992 godine. Ponavlja se historija iz tog perioda kada su Tudjman i Milosevic dogovarali podjelu nase BiH, to bi isto Covic vrlo rado realizovao sa Kolindom, Dodikom i Vucicem.
Nacionalizmi ne priznaju drzave i granice. U konstantnoj su zelji za expanzijom teritorije i asimiliranjem drugih naroda da bi se nahranio velikonacionalni mit i ideologija. Na Balkanu su ratovali nacionalizmi a ne drzave koje su bile zarobljene od strane nacionalizama. Gradjani BiH bez svijesti o svojoj drzavi su 90tih glasali za etno partije ukljucujuci SDA samim tim glasajuci za etno podjelu. Takva politika je forsirana iz Bg i Zg zarad podjele BiH.
8 godina si imao da se dogovoris sa Covicem! Iiiiii...? Sta bi?
Ne postoje ravnopravni narodi! Postoje samo ravnopravni GRADJANI.
Ne dipr Bake Seje ti.
Ne dipr Bake Seje ti.
Prvo se dogovori sam sa sobom...poslije ce biti sve po PSu
evo 4 godine Bosnjacima nisi donio nikakvu srecu i zadovoljstvo. tvoja politika je visi Alij na mezaru i nek se ne puca dok kradete i ti i zet ti i Sarajlic i Cesir i svi ostali od ovog napacenog naroda
Kako nije , a 100.000 radnih mjesta? Nje rekao da su ta radna mjesta u Njemackoj ali ipak postoje.
@Mujo s onog svijeta :-) ... za par godina ce ici prica kako BiH gradjani uglavnom "zive njemackim standardom, a sve im je to SDA omogucila, nesebicno naravno, za sve narode BiH ravnopravno ..." :-)