Komentari (331)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako sam dobro razumio budućnost je u tome da srbi i hrvati idu u SDA i da se grade putevi?
@bespilotni To znaci da ce Bakir Zivkovic poslati u opoziciju nekoliko buntovnika, koji ce pokupiti glasove nezadovoljnih politikom SDA, i ponovo poslije izbora sa njima u koaliciju. Ali ovaj narod vec godinama nasjeda na iste fore.
@bespilotni HAHAHAHA O BULEVARI I OSTALI GENOCIDAŠI VEĆ GUBITE 2 0 HAHAHAHA
Umjesto tih velikih, pompeznih planova, možete li probati male, brze i konkretne aktivnosti? Npr. napraviti etičku komisiju koja bi svakog protiv koga postoji optužnica suspendovala iz aktivnosti stranke, ili uvesti standarde po pitanju kompetencija za visoke pozicije u državnoj vlasti. Može li neko biti ministar u Vijeću ministara BiH ili kandidat za Parlament BiH a da ne zna "beknuti" engleski jezik? Konobari u Sarajevu moraju perfektno govoriti engleski...
Neka hvala.
Suze Samre Ćosović-Hajdarević
A tako znači ! Priznaješ da je sda glibava i prljava fujjjjjjj!!!
Reç
SDA KORJEN IZ KOJE IZRASTATE VAM JE KORUMPIRAN
DOISTA SE PITAM KO BI U OVU STRANKU
samo vi djeco idite ne dajte se smesti, što više i što brže to bolje, sve dotle dok ne preostanu ovi sami sa sobom i ne počnu lično i sami vlastita govna jesti.
On je ovom prilikom najavio da će Federacija BIH postati najveće gradilište na Blakanu - u ovo vise ni djeca ne vjeruju. Stare lazi za iste budale
Hoće li SDA otvoriti vrata i za autonomaše?
Ma šta ćete vi, pokazali ste svoj talent od rata pa do sad. Dok vi pričate Bundestag je usvojio novi zakon o useljavanju stručnjaka. Još da usvoji Bundesrat to će da bude spas za napaćene ljude Balkana.
U kojem svijetu ti živiš ridjobradi??! Ti bi ds očistiš SDA? super, počni od sebe i Sebijice, pa Čampara, Čengića, Sarajlića, Genjca, Osmanovića, stotina malih općinskih bogića... imaćeš puno posla. počni odmah.
Kaze Bake ,,ne može se zaustaviti ,, kaze Dzefri ,, SDA sve ucinila sto je MOGLA,, halo ba ljudi znaci ne znate i nemocni ste i sjasite sa vlasti
Bože sačuvaj na čemu je ovaj? Pa već je učlanio Komšića i sad mu i to malo? Ovo je čisti udar na hrvate odane Komsicu-svih 14 u BiH . :-)
Gledam sinoc Senada , pa hajde sto si unistio ovo malo BiH i institucija sto ti ih zena ne postuje i tako urusava drzavu, vec infiltriranjem SDA parazita u IZ i njih si povukao na dno!
Većih ghovana i lopova od SDA nema!