Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ljudi u trećoj dobi zaslužuju vašu pažnju, Bravo Predsjedniče, Bravo SDA.
Je li im objasnio da za koju godinu neće imati penziju jer neće imati od koga da se uzimaju doprinosi za penziono? I možda rekao ko su krivci za to?
poceo Bake da obilazi i po Bosni sad kad je predizborna pocela, do sada je samo u Tursku isao
Je li im objasnio da za koju godinu neće imati penziju jer neće imati od koga da se uzimaju doprinosi za penziono? I možda rekao ko su krivci za to?
Fuj. Necu vise nikad burek pojesti u ovom parku.
Licno je SDA u Trnovu davala ljudima po 100 km da glasaju za njih, danas niko zbog SDA ne prica između sebe, rade oni mnogo gore stvari. Nadati se sa ce mnoge stvari izaci u javnost sta je Bakir i SDA radili...
Sjetio se Bakir da postoji centar za zdravo starenje, ono lafo sjetio se da bi ubro koji glasic. Iskreno se nadan da ih bas neces pokupiti i da ce doci kraj tebi i naravno SDA, najvece zlo koje se moglo desiti BiH je sto ste bili na vlasti i unistili drzavu. Samo neka se pogleda sta su obecali, a sta ispunili a glupo i pricati o tome, lakse je reci NISTA..... Stidi se Bakire :-P
E hajd sad da vidimo ko je najpametniji? ili bar 2x pametniji? :) Sljedeći potez. Klik. Start.
Da nastavimo sa dovama: Sačuvaj nas, Bože, i od SBB-ovog poštenja i DF-ovog "građanstva" i mudrosti
Svaka čast za penzionere i partije šaha sa njima :) Ali, Bakire, dušmani ne miruju. Čuvaj snagu i znanje za partije sa njima :)
Sve moze, ali povecanje penzije nikako, jel tako Bakire?
Dosao Fahro u staracki dom i sad hoce da i on odigra jednu saha, kad ce mu jedan od penzionera...hajmo mi ne ljuti se covjece, svakako ces izgubiti ove izbore.
U špinatu je snaga
Bakir u trećoj dobi penzionera u šahu dobi, obična raja mamu mu drobi
Sacuvaj me Boze SDA-ovog "patriotizma", HDZ-ove "kulture", SDS/SNSD-ovog "junastva", SDP-ove "socijaldemokratije"...
Gledaj bakira šahiste mora da je dao konja pride i opet mu ostala dva.
bakir za 3 dana kampanje presao bosne ko sto nije za 4 godine dok je bio u predsjednistvu ? jel narod tolika ovca da to ne vidi sta je njemu jedini interes ?!
mozda sam ja i gluplji sto ne zelim dici ruke od ovog naroda... zelim vjerovati da sda izglasaju poltroni i nehljebi po institucijama i javnim preduzecima... a da mi ostali lutamo od stranke do stranke...
E, pa predsjedniće podrumaša BiH, neznam kako te nije sramota da se nađeš pred bilo kojim spomen obeležjem borcima i šehidima? Njihovim životima je plačeno da radiš to što radiš/ kradeš prije svega/. A borci i šehidske porodice na kazanima jedu " zlatnim kašikama. Mladim majkama smanjen ili oduzet dodatak... F U J! Eto vam ga pa glasajte za nj.