Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bakire nemoj ti moli te brat o srebrenici
kako te nije stid da spominjes srebrenicu???? najlakse tako iz kancelarije komentarisati!
Kako smo mi Bošnjaci samo naivan narod. Stranci nam ubace ovog Radončića da baca smutnju među nas i da nas zavadi, kako bi četnici lakše vladali. Po ovim komentarima vidim da među nama ima gorih četnika nego onih što su ubijali. Ljudi moji nemojte biti glupi okrenite se vjeri i svojoj brači bošnjacima, a prestanite blatiti svoju braču bošnjake.
Tako je , mnogi su zaboravili šta se desilo u Srebrenici i u Bosni. Da nam se ne ponovi potrebno je jedinstvo Bošnjaka. Pravi i istinski lider Bošnjaka jeste Bakir Izetbegović.
Jedino što se mora je umrijeti,Bakire. Kao što je netko tu već komentirao da Srebrenica nije ni prvi ali nažalost ni zadnji genocid. Obilježavanje je na nama a ne na Britancima ili Holanđanima
zaboravio je dodat, zato smo ja i moja stranka pokrali silne donacije za Srebrenicu, a i danas na toj tragediji dobijamo glasove :(
Dje sam ja bio bakire?
Naučio je. Pare bošnjačkim političarima više nikad poklonit. Samo kredit pa nek 10 koljena idućih otplaćuje. Mafija od države.
Hajde nauci i ti nesto konju!
@ mckeskinjo daj ba upristoji se čovječe, pazi šta laješ, nije ovo saudijska arabija, niti otomansko carstvo...
Reci, Predsjedniče bar jednu riječ o SUICIDU boraca Armije BIH. Njih je više od 5.000 u grobovima širom države za kojuj su se borili.
A vidi ovih cetnika-genocidasa i pocetnika scepica i onih iz mijesanih spermica i poneki babin-fikretovac sto su osuli paljbu po Izetbegovicima,samo sto nisu poceli pisat da je Alija i Bakir direkno ucestvovali u strijeljanju Srebrenicana a uskoro ce pocet pisat da je sratko usrani zvani pempas direkno bio podredjen Aliji,ma mrs stoko imal te sta drugo napisat neg zlatne kasike i trezor,neznate napisat za nebodere areodrume i asvalte samo zlatne kasike i trezor.
Nasao se Bakir da nam malo pametuje.
Ko će da neće možda tvoj Radonja.
NARAVNO DA TREBA. KLASIČAN PRIMJER TAMANJENJA ISLAMSKIH TERORISTA.
Samo suti i smjeskaj se dok te slikaju. Samo to. Nemoj nista da govoris, nemoj ni rijec da izustis. Ako mozes, ako ti dusa moze podnijeti to, prouci Fatihu, i samo se dalje slikaj. Niko nam nije potreban vise. Niko od vas. Sami cemo mi sve. :( :( :(