Komentari (185)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uhhhh...sad mogu da ostavim Haparat....namah mi je lakše....
naš mudromradi princc je pojeo špansku mušicu i to ga je spasilo.
Pa brate dragi,raspisali ste se,kao da je jedva zivu glavu izvukao,pa sucur Allahu,stigao je u Sarajevo,eto da se ne sekiramo..Ma koga boli k... za njega,gdje je sletio i kako je stigao u Sa..Ja ne znam hocu li sutra kupiti jedno ili dva mlijeka...tek mi poceo mjesec..Ebo vas Bakir i njegovi problemi..fuj ste!
popio špansku mušicu i spasio sve ! . Bra’v Bake!
stigao si ali si nas koštao ko Sv. Petra kajgana...
Svratio da se prijavi na “🎶 nikad nije kasno🎶”
kamo srece da nikad ne dodje. Isto vazi i za ostala govna
INTERESANTAN OVAJ LIK JE BUDUĆI BIBLIOTEKAR, NAROD ČITA KNJIGE A NE VRAĆA, NEMEREŠ BITI ČLAN BIBLIOTEKE, ČUJ ČLAN BIBLIOTEKE MA ŠALA
Oduvijek sam govorio, a danas se i definitivno potvrđuje kad vidim većinu ovih komentara, da ne treba da se bojim četnika ni ustaša. Pičkurine su to samo takve, jer okrutnosti na koje su spremni u stanju su u djelo provesti samo najniži ljudski karakteri. Mene je strah kako GLUPOM narodu pripadam jbt! Na stranu što S i H nikad ovakvo šta ne bi rekli za Dodika ili Čovića, ali znate li vi ko bi sjeo u Predsjedništvo na Bakirovo mjesto da mu se šta desi? Koji ste vi moroni jbt.
Alija je isao.kod Dobrice Ćosića po nekoj logici ovaj indijanac bi trebao nekog novog Dobricu iz SANU da zaduzi
Fakat ne znam cemu negativni komentari, pa ovo ne bi pozelio ni najgorem neprijatelju, da nam se predsjednik sto prije vrati aBd
Šteta i da nije...Mogli ste ga malo i zadržati u BG. A da,u pravu ste...Koji će vam k....!?
Steta
Dusa draga... :( Valjda se nije puno nasikirao...
sta ovaj petlja.. ovde niko nezna za telefon. neki dan onaj krmak u BG danas ovaj zuti sutra ce covic. valja to platit
Hvala Bogu dragom sad mozemo mirno spavat!
Bogati da li se iz BGD za SA vraćao preko Višegrada ili Žepča i Zenice? Ii je ipak išao preko Zvornika i Kladnja?
U Sarajevu danas 15 stupnjeva! Ko je ovdje lud, kakvo lose vrijeme u Sarajevu? Halo ba, jeste vi ludi?