Komentari (451)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kad smo kod historije... TI SI BIO U TREZORU ZA VRIJEME RATA...
mafijaske organizacije su nastale kasnije...a one su formirale stranke koje pljackaju ubijaju protjeruju narode i kupuju diplome za svoje debilcice iz udba...
A Kako olako nasjedamo na priče o trezoru pa on je bio licni pratilac predsjednika i obilazio je ratišta
PRIKAŽI ODGOVORE (15)
IZDAJICA.
Zasto Klix dozvoljava ovim kamenjarskim Servima da kopiraju nickove. Pogledajte kad je registrovan ovaj @Himz0 na top komentaru 15. 11. 2021.
Velika tragedija je sto ovo govori Srbin iz Smedereva. A jos veca, sto su islamski Srbi prihvatili ovaj turski pogrdni naziv Bosnjaci za one koji su prodali svoju vjeru. Prije 150 godina su protjerali fra Ivana Jukica, jer ih je nazvao Bosnjacima. A oni se vecinom smatrali Srbima Muhamedancima. U Bosni su vecinom zivili Srbi, i takodje Hrvati. A Bosnjani su samo regionalni naziv. Kao sto su i Crnogorci regionalni naziv, a nikakva nacionalnost. Sve drugo su izmisljotine.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Vidi cate konobara dokle je dogur'o
Бошњани 😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣
Tako je Bakire nek Covic i njegovih 7% glasaca laju na zvjezde.
Dobro se sjetio, čak i Ilija Garašanin, na koga sa nesrpske strane neopravdano bacaju drvlje i kamenje, a čovjek nikako nije želio da stvori srpsku državu na način na koji je danas pokušavaju stvoriti, u svom Načertaniju kaže sljedeće: "Više predostrožnosti i vnimanija na protiv toga iziskuje to, da se katolički Bošnjaci zadobijedu ..."
tu babinu i tvoju teoriju pričaj po džamijama gdje si i naučio , a nemoj pravit budale od nas ubjeđivat nas da smo nešto što ti je babo izmislio 92.
dobri bošnjani pravoslavne vjeroispovijesti, što ne završiš izjavu. dedo ti bio pravoslavac
Cudi me pa nisi otiso u Istocnu Bosnu i lobiro Bosnjake koje si vratio Aneksom 7 mozda bi dobio izbore Mozgonja ti to najbolje radis sto rece Latic
Sva prica uvjek se svodi na neprijatelje bosne.srbi i hrvati a u sustini najveci rusitelji bosne su ovakvi politicari koji nikog izvan svog vjerskog svjetonazora neprihvataju.za njega su svi krscani neprijatelji i na toj retorici zna da ce imat vlast.to su cinjenice koje polako svijet uvidja.
@Nacionale jarane ja nikog ne mrzim ,evo me u banji u sobi sa Josipom iz Posusja i bas nam dobro
Tko te pusti preko granice rugobo jrdna
Koju si ti učio istoriju magarče jedan,,, tako je Izabegovicu Voli ih Bosna sa 200ev plate moli dijasporu da se vrate dok ti i tvoji u foteljama imate po 4000 ev,,, zbog takvih kao ti vise i nemamo omldine u BiH koja je pobjegla glavom bez ozira na zapad,, magarac jedann.,
Dobri Bošnjani su bili Katolici...
Kaže Bakir""moramo napraviti državu prosperitetnu blablabla."..... Pa što nisi pravio 30 godina nego uništio sve.... Jednu te istu šuplju pravićemo ovo ćemo ono ćemo znači.... Samo ćemo ćemo a ništa uradili smo, učinili smo, već smo, znači šišanhe ovaca i dalje lopino pokvarena
Nacije su formirane kasnije. Da, samo neke prije, a neke puno, puno kasnije. I još i danas im na plakatima pri popisu treba napominjati tko su ;)
Kreten