Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bakire, nije ti Vučić iznad Sarajeva nego u Sarajevu..... Ti ko u ratu bježi u Tursku....
Doprinijela je jedino razvoju dinastije Izetbegović seljačino jedna... Kad te vidim ovako gdje u vijestima prisjedne mi dan čitav lopove bjelosvjetski.. Koliko li si samo dobar sad na transakciji (donaciji) koju će ti žena primiti od Aleksandra Vučića "za bolnicu", "za djecu" itd. Lopovi sve jedan do drugog..
Izetbegović je u ponedjeljak, 28. aprila, rekao da je već uputio poziv Vučiću da učestvuje na Međunarodnoj investicionoj konferenciji "Sarajevo biznis forum", 14. i 15. maja u Sarajevu. (Klix 30 april 14)
Pa licno je on pozvao Vucica da dodj u Rajevosa, da bi ga zamolio da sapne neku katarcima za BiH
koga ovaj folira sam samcat sa predsjednikom suverene države glumi suverena a bih trijumvirat.... haha smješno bil se malko cjepkoooo bakireeeeeeeeeee
Tražiti od Turske da naseli BiH sa Turcima, Sirijcima i drugim Arapima i to na teritorij manjeg entiteta BiH, dati im zemlju muslimana koji su izbjegli i izginuli.
to što ti misliš da je povijest je izmišljena srpska povijest. Istina je posve drugačija, dokaz je to i 92-95 godina, kada su četnici klali i ubijali, samo zbog vjere, a sada pokušavaju opet da izmjene povijest, ali ovaj put neće moći.....
tesko je naci slican primjer u svijetu koliko je neka zemlja razvila svoju koloniju u vremenu od ca 500 godina razvoja.
heh..ovaj je davno provaljen...u cemu je bolan pomogla????u tome sto imamo preko pola miliona nezaposlenih??? u tome sto nas svako izbjegava???pa dokle ces bolan prosipati suplju???treba da te bude stid idiote glupi,za lijekova ti trebalo i da umres polako,godinama da te izjeda olosu ljudski...
Evo ima 19 komentara i sve i jedan je krajnje negativan a vijesti koje stoje iznad su iskljucivo pozitivne (od povoljnih kredita za poljoprivredu u povratnickim krajevima, preko zajednickog nastupa nasih i turskih firmi na trecim trzistima, povoljnog tretmana za turske firme koje hoce da ulazu u BiH itd., itd.). Zakljucak: niti su govorili protiv nekog ili neceg, niti su revidirali istoriju, niti su supljirali o bratskoj ljubavi i sl. vec su govorili iskljucivo o dobrim ekonomskim potezima i opet vam to ne valja! Po svemu sudeci komentare ovdje pisu ili isfrustrirani iskompleksirani Bosnjaci-jugonostalgicari i komunjare ili osvjedoceni cetnici koji se samo kriju iza nickova tipa "Haso", "Huso" i sl.
Ovo sa zeljeznicama i projektovanju vozova me zamal' nije sa stolice baciko od smijeha.
Čime?
da, zahvaljujuci turskoj mi smo danas ova velesila koja i jesmo. ja sam cuo da negdje u dubokim sumama azije postoji neka zemlja kod koje nas bakir nije zaduzio?
O čemu ova lopina govori? Kakvom tp razvoju BiH? Nigdje privrede ni ekonomije na vidiku!
Dok vlasti genocidnog entiteta zabranjuju Bošnjacima da se registruju, ti otiš'o da se uvlačiš.
A TAJ KREDIT!!! Moze li se znati pod kojim uslovima je dozvoljen?Kamatna stopa,nacin odplate itd...
Daj te malo transparentnosti :)