Komentari (362)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bakire, ugledaj se na erdogana!!
e kad bakir podržava erdogana onda je sve jasno ,,, vrijedi i obrnuto ... ko podržava erdogana podržava i bakira ... pa čete se pitat što ste glani
@azem šta ima Azem, jesil to po pradjedu dobio ime iz osmanskog carstva tj. očevima svih balkanaca? Jel đikane?
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Znači Dodik jeste Putinova podguzna muva ali Bake je Erdoganov analni ronilac. Level pro.
a i ti si bolestan a i tvoji ahbabi svi u istu pr da izvines
Nakon velekvislinga babe, Kugin drugi uzor, Erdogan, tvrdi da je opasni i bolesni dio turske vojske i države Gulenov. A Gulen je najizdašniji edukator u Kuginom sistemu edukacije. Demonkratski, izetbegovićevski.
Izetbegović: Sinoć se pokazalo odakle dolazi opasni i bolesni dio turske vojske i države. Čitaj: Sinoć se pokazalo odakle dolazi opasni i bolesni dio edukacije u kantonima FBiH.
A što se tiče mog odnosa prema Turskoj, za mene, kao i većinu Bošnjaka, Turci su posebno blizak narod. Živjeli smo zajedno vjekovima, dijelili uspjehe i neuspjehe. Spaja nas vjera, kultura, historija. Naše čaršije i džamije su iste, sviđa nam se ista muzika, ista jela, imamo sličan humor, dijelimo isti sistem vrijednosti. I Turci i Bošnjaci pripadaju i Orijentu i Zapadu. Zajedno tragamo za formulom koja će biti prirodan i funkcionalan spoj ta dva svijeta. Bošnjaci su vitalan i ponosan narod..
Pusti ti Bakire tursku, mi, narod - Bošnjaci ne zavisimo od Turske kao ti, žena ti i ostali oko tebe. Pitam ja tebe znaš li ti kolika ste opasnost za Bošnjake ti i SDA, Fahro i SBB? ISTORIJSKO, LOPPOVSKO FAŠISTIČKA GAMADI!
mili moji, ovo je velika kriza za cijeli region, mogao bih vam pisati sad pozitivne i negativne stvari 2 dana. Al šta je tu je pri kraju je! Igrom slučaja imam mnogo rodbine u R Turskoj i ovo je koliko iznenađenje toliko i očekivan slijed događaja jer tamo ne cvijetaju ruže zadnjih par godina... ekonomija raste ali bude se i extremni osječaji za vijeru a mnogo godina je vjera bila u drugom a sada u prvom planu. Rijetki od vas cijenjenih pratilaca i čitalaca Klix portala znate da je drug Tito prije no što je priznao nas muslimane te '74 u ustavu SFRJ proveo 15 dana u Ankari i Istambulu na savijetovanju s relevantnim ljudima u islamskoj zajednici i čelnicima R Turske kako da nas koji postojimo stotine godina na ovim prostorima definiše, hvala mu do neba. Zbog toga se nadao da će Jugoslavija potrajati poslije njegove smrti.Ali nije kao što svi znamo! Poenta Naši političari počev ši od Alije Izetbegovića su pokušali te benifite iskoristiti u osobne interese i dan danas su provaleni u krugovima političkih partija u R Turskoj i njihova ulaganja u R BiH su naj manja u regionu. Za informaciju R Turska je uložila više u R Srbiju u zadnjih 3 godine nego u Bosnu od '95. do sad??? Gore slova a dole ko zna? SAD JE DO VAS
" Turska će očistiti redove jer se sinoć pokazalo odakle dolazi opasnost .... iz Jermenije koja ima povijesno sjećanje na "dobro" koje im je Turska učinilka....
Od koga dolazi zlo i udar? Mozda sam glup al nisam skonto
Kad sam sinoc cuo da se javlja onaj kaplan kao neki strukcnjak za tursku, a nezna lik sam ni koje ni sta je, pa dokle ovo vise
Kaze bakir podrska za mog brata erdogana
Što bi reko tetak Besim: " Seno, ne seri!" ....
Prepala se guza cifutarska
Moj Bake ti i Zukic ste opasniji od svi ovih zajedno u Turskoj
Нисам присталица тоталитарних режима, не волим што је Путин дуго у врху Русије, јер је то противно начелима демократије, али морам да му се дивим јер тако одговорно води Русију да је то за поздравити. Док читав Запад честита Ердогану на "побједи демократије", САД, НАТО, лидери ЕУ, па и једна Саудијска Арабија (замислите, СА вам честита на "побједи демократије"), а ко зна шта се крије иза кулиса, лидер Русије мудро ћути и од својих обавјештајаца са терена прикупља шта је уствари реално стање.
Једна од најважнијих особина политичара јесте одговорност, а оне је као предјсједник највеће земље на свијету итекако показује, и што је најважније, показује једну особину које се запад ужасава, непредвидивост, јер поред армије доушника, шпијуна, дронова и других хај тек помагала, Путин је увијек испред њих. Респект. И овдје још увијек не излијеће са изјавама, свака му част.
Podrska turskoj vojsci da sjebe sve teroriste i one sto ih podrzavaju kao sto je erdogan a i vecina bosanskih - jugoslavenskih muslimana!!!!