Komentari (425)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SMRT HIPOKRIZIJI!!!
Bakire, da li je to SDA odbranila Bosnu??? A gdje su patriote, domoljubi, gradjani bili??? Da nisu bili u trezoru??? Ja koliko sam vidio na liniji su bili patriote, a SDA se bavila trgovinom (oruzjem, teritirijama, ljudima).
SDA ustvari cita se i znaci "ezde JA" a prva dama stranke ezde JA je sebi JA, glavna molitva je ala hume rabi svak sebi grabi znaci bitan sam Ja i samo ja. glasajte za mene bit ce nam bolje a vama ko vas j**e sto ste pogresno glasali...... wu hahahahaha bosanski iluminati
Fasisti polazu vijence antifasistima. Bagra!
UZDOL: https://www.youtube.com/watch?v=xKy6hh2z4iQ
Bookiru trebaju akcize da dobije kredit od MMF koji ce jos vise gurnuti narod u duznicko ropstvo .To ceka i Dodik kao ozeblo sunce .Sa tim novcem ce da se finansira 5 km autoputa od Tarcina do Orahovice a ostalo ce da pojedu i popiju SDA placenici koji rade na mjestima koji se moraju finansirati iz budzeta.
Kocis je ti svojom pojavom kleptomane
A da za sta se ti boris majmune osim za sebe i kucku od zene..
AHHAHAHAHAHA jesil to uspostavio dijagnozu sam sebi BAQIREE
Mislim, kakvu posluku porati.....
nosi se u 3 ckepi materine
kurva o poštenju...
Najveci fasista poslije 2 svjetskog rata.
Ti i sebija kocite razvoj ...
Vidi sto si se lijepo samodijagnosticirao.
bakir se samo moli allahu .. valjda je za to placen
@<!-- Vjeru ostavi po strani...vjera nema nista sa ovim PATOLOSKIM lazovom ,niti je on vjernik...vjernici NE lazu
rece najveci smrad od covjeka ubica svake pro europske politike u BiH.. lazov, prevarant, hinja..
on ubica proevropske politike? pa oni ga i drze na vlasti