Komentari (172)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Polako sa tim radnim mjestima narode,idemo sporo ali temeljito" haha :D
Abide, reci nam, de Ima li tu manipulacije Sarajevo, najmiliji grade U tebi me mnogi rade... Pušenje, i to zabranjeno ;)
AtilaBicBozi mani se te medovine, previše zaplićeš jezikom :D
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Vjerovjesnik, s.a.v.s., rekao: „Tri su znaka licemjera: kada govori – laže; kada obeća ne – ispuni i kada mu se šta povjeri – iznevjeri! Pa ti vidi šta ćeš kad preseliš arane.
mislim da čovjek ima milijardu u šteku do sada
Pa hajde koja je to partija bolja za bosnjake od sda ?? Hajde
Problem je u tome sto ne postoji niti jedna dobra stranka... A bolje stranke postoje, svaka stranka koja nije nacionalisticka (osim SDP-a) je puno bolja od nacionalistickih (SDA)... A reci mi sada, dali je u pitanju sarkazam?
pa ti očito ne vidiš dalje od nosa prijatelju
Odvoj Sebiju od strooooje . . . Kako ? . . . PA izvadi joj vibrator iz . . .
SVAKAKO ĆE LATIN POKUŠATI NA SVOJ NAČIN DA OMALOVAŽI SVE ŠTO JE DEMOKRATSKA FRONTA POSTIGLA. sTRAH JE GOLEMI DA ĆE SE NAPRAVITI ČISTKA I U PRAVOSUĐU!
Taman dok ostatak rodbine pokupuje skole pa da ih uposlis da ne came na birou sa tvojim glasacima.
Najvise s e x a ima u politici u toku radnog vremena a i poslije, e znate sta je najgore, zaposleni sve braca, sestre, amidje, daidje, rodjaci itd. i itd. sto se oni s e x a j u medjusobno. :D
Bakire ja znam da ti neces izgubit za pregovarackim stolom, a za stranku ne znam. I ako das neko mjesto drugoj stranci naplatices ti to dobro.
Đevrasim Cvijan za presjednika! :)
Neprikosnoveni princ i veliki vodja Sadakistana.
Kada bi se u ovoj zemlji uložilo truda, vemena, muke, želje, upornosti u poslovima i planovima za poboljšanje životnog standarda onoliko koliko ulažu u podjelu fotelja mi bi bili Švajcarska. Čini mi se je jedini, najvažniji posao stranke u njenom mandatu da se dograbe što više fotelja i DALJE NEMA.
A 1000 radnih mjesta mjesečno hebem li ti djecu.
Hoće li biti šta od Kebinih dokumenta?
Izgleda čekaju da se svi dokazi hartije prikupe pa lagano na lomaču papire
Sve u coveku se bori za vlast. Naša slika društva je samo projekcija naše unutrašnjosti.
izgubio ti je babo ne mozes nadoknaditi
Bosnjaka je u BiH najvise a jedino se cigani od nas pitaju manje ... Je.bu nas sa svih strana
Normalno, kada smo podijeljeni na 4-5 većih stranaka.
Ko vam je kriv kad ste sahranili Republiku BiH i osnovali Federaciju sa Hrvatima. Zahvalite se sami sebi jer ste vi to izglasali.