Komentari (102)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SDA zna poslati sirotinjske sinove da ginu za njihove interese, SDA zna unistiti i opljackati privredu zemlje, SDA zna izdati drzavu i legalizovati RS, SDA zna prodati Srebrenicu, SDA zna smaknuti trudnu zenu generalu svoje Armije a za tako monstruozan zlocin ni Karadzic nije sposoban itd itd itd Zna SDA biti i poslusna kada su fotelje u pitanju. Poslusat ce SDS svog starog partnera i saveznika i posestrinsku stranku. Zalosno je da jos ima budala koji misle da je SDA probosanska stranka, zalosno je sto jos lima onih koji ne shvataj uda je temeljni cilj SDA da u mini begovatu vlada 7 porodica. Dok ima takvih bice i SDA al fala Bogu svakim danom je sve slabija.
sto to ne kazes Dodiku
asd
.., ma ja..normalno nezna biti poslušnička, nije nezna, već nesmije, jer će mu se odmah slavine zavrnuti..Uništili ste vi bošnjake Riđi..sa svojim rektašima i sa svojim legalnim lihvarima..sad mi prodajete moral, a što ne pritisnet banke da nam ne uzimaju reket, što ne ukineš korupciju u svojim redovima, jer imate i \"crne\" cjenovnike, Zukić i ostali..Kad trebaš nešto da napraviš odmah ti ispostave računicu..Ma je..i se i ti i tvoj stranka, i to zajedno sa ovim crvenim nasljednicima, koji su za nijansu gori! A nedaj Bože da nam dođe i ovaj Šošon diktator.., i on će nas j...ti dok ne pocrkamo!
Ma otpepajte svi, ja više na izbore ne izlazim.
Pričam ti priču gdje goveda riču..... Svi \"kadrovi\" koje imate su tu zbog \"ideala\"....ha hahhahah U džamijama ste zauzeli prve saffove i istjrali ljude koji su čitav život išli u džamiju. Danas je odlazak u džamiju ko nekad na partijski sastanak.
A znate i c.a.c.a- ti zna tudje da proda c.e.t.n.i.c.i.m.a..!
kako je lijepo vidjeti genocidase sto bale i pjene kada se spomene SDA, jer SDA je genocidasima i smrdskim agresorima trn u oku, SDA je nesanica za genocidase i smrdske agresore, samo balite i pjenite genocidasi i agresori, SDA je sve jaca i jaca, i sve veca i veca vasa nesanica.
Kakav isprani imbecil moras biti da ovo izvalis.Stas tako je u svojo cauri i svom svijetu niko mu nebroji poraze,sve sto valja ako ista valja prepisu sebi a ono najgore sabijeni na 24% neimastine i korupcije nije do njega. Nicija nije do zore samoimenovani beze.
ode SDA U p.m the end!
ozdrav mom kelneru Bakiru, Tvoj Dobrica Cosic, onaj kome si lijepo i sa puno uvazavanja posluzivao kafu. PIŠČEVI ZAPISI (1981-1991) - 12. deo \"Od ovih razgovora za mene je mnogo značajniji bio razgovor s Alijom Izetbegovićem, koji smo vodili na njegov zahtev. Razgovarali smo u jednom velikom salonu hotela \"Holidej in\", u kome smo bili sami. Alijin sin, Bakir, mislim da je arhitekta, koji je pratio oca, služio nas je kafom. Kelneri se nisu pojavljivali. Naš razgovor je trajao četiri sata: od šest po podne do deset uveče.\" Dio memoara tvorca zlocinackog memoranduma SANU Dobrice Cosica, Alijinog advokata i prijatelja. http://forum.krstarica.c om/entry.php/32664-Dobri ca-% C4%86osi%C4%87-12
tijic Jes,jes,dragi Bakire,najozbiljniji smo u skupljanju para,u razvlascivanju Bosne,u bacanju ubleha...
Pa i neće,jer nikad nisu ni slušali narod..
E sto ga na.s.ra i prugu i stanicu i shefa stanice. Ima li neko tamo u tom vilajetu da mu jednom vise zavali jednu iza ushiju i da mu metlu u ruke pa da malo cisti ulice koje je njegov babo tako momacki razvalio svojom \"oslobodilackom\" borbom za baliluk od une do drine. Zuti, ko te ne zna, skupo bi te platio, ko te zna, dzaba bi te dao.
To je tacno da sda nezna biti nigdje drugo osim na vlasti to nam dokazuje ovo otimanje kojekakvim zakonima samo da bi ostali jos koji dan,bez obzira sto to koci i oduzima novac i vrijeme.A za tebe ja nisam cuo dok se rat ne zavrsi samo rekose ovo je Alijin sin,rekoh masala sto brzo naraste.
Znaš čega se bojim..iako te ove riječi iritiraju..da će običan narod završiti na smetljištu i to bukvalno,a Oni..neće,pred njima je budućnost..mi smo istorija prijatelju..