Komentari (209)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čovjek toliko laže da se pitam da li se uopšte zove Bakir.
@_KIix_ @ M0sstarskiRambo Nesto kontam da je moguce da ovdje cesto komentarise i onaj debilni uhljeb Zahiragic. Postavili ga u ZZO KS i prima ko zna koliko para, pa malo komisijice, malo odbori..., a kladim se da po citav dan nista ne radi, nego visi po portalima i drustvenim mrezama. A za Baketa je sve vec receno, ostat ce upamcen po najvise promasaja u jednoj politickoj karijeri.
Bakir ko rahmetli Aljo Zivkovic. Ujutru mislim jedno, popodne druge, a prije nego sto zaspem trece.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Prećutati nedostatak legitimiteta zastupanja pred najvišom međunarodnom sudskom instancom je toliko glupo i neodgovorno da bi u ozbiljnim državama dovelo do kraja njegovog svakog daljeg političkog angažmana.
Sad bi da dijeli odgovornost a umjesto Radončića i Nikšića u Vijećnicu pozvao Muniru, da kao veliki pravni expert odlučuje. Bilmez jedan.
poserem se sad na sve bisnjake redom koji su glasali za sda
kako te samo nije sramota izac i priznat tako nesto fuuuuuj id covjeka i on ko biva prestablja mene sramota za sta su ljudi dali zivite
da je to jedina greska tebe i sda pa da covjek povjeruje ali bilo ih je na hiljade, a mora propast kad su savjetnici podobni a ne strucni i nije te stid izac i rec da si pogrijesio za 8000 pobijebih mene bi bilo stid pojavit se igdje na zemlji ali ima ovaca za sljedece izbore
Pa ko plati tolike troškove revizije tužbe i procesa
Ma nema veze, zato Komšić u Hrvata u BiH ima legitimitet između 98-100% :-)
Bakire, Bakire takav ti je i ćaća bio, lažov i petljanac Sve ti u Kuranu lijepo piše kako se treba ponašati
Ne dipr konakovicu. Br i ti si bio s njim kad je radio reviziju. Br 2 da je nije podnio svi bi ga blatili sto nije. Br 3. odbacen je agent a ne revizija sto jos jednom pokazuje licemjerje mz spram BiH. Ne volim Baksa al nek ju je podnio.
Cuj to su bili ozbiljni pravnici. Eto kako su bili ozbiljni.
Bolje mu je da nikada vise ne daje intervju.
Ko je i koliko plaćen u svemu ovome? Ko je kažnjen? To nikad nećemo saznati. Ne vjerujem da je Softić radio pro bono. E to bi se zvala odgovornost, da doznamo odgovore na ova pitanja. Ovako opet ne znamo ništa, a pare, vjerovatno, otišle u vjetar. U ime naroda.
Isto kao da je rekao kako je na nekom prijemu obukao POGREŠNE CIPELE !!! Malo se OBRUKAO i nikom NIŠTA !!!
Ovaj lik je PATOLOŠKI LAŽOV ali u doslovno !!!!!!!
I ovo su ga nasavjetovali da kaze, sam ne bi znao.
Bakire, jel to hoces reci da si zaposlio neuke savjetnike??? Jesi li kojeg otpustio??? Jedini krivac je Bakir. Ne treba prebacivati odgovornost na savjetnike. Poceo se sluziti Kolindinim palamudanjima.