Komentari (191)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Poznati "Sarajevski" borac iz trezora narodne banke BIH ...
20 godina i poslije rata mi moramo dokazivati da je nas duh neslomljiv, ZBOG TEBE I TAKVIH KAO STO SI TI!
Gradonačelnik Sarajeva Ivo Komšić istakao je da je sve više potrebno da se obilježava 6. april i da se Evropi i svijetu ukazuje na opasnosti fašizma koje i danas postoje Ništa ti ne brini,shvatila je Evropa prijetnju fašizma,pogotovo u Briselu i Parizu,prethodno u Madridu.
Ja sumnjam da on zna napamet el fatihu..Njemu su svete samo pare..
Sta ti pakasu u lakiranim cipelicama znas kako je bilo kad si se krio u trezoru i dan danas nam krv pijes..
Smrt komunizmu!
Ti, i tvoji guzni haveri, Doda i Čova, ste najveći fašisti ovdje ! Koristite se Hitlerovom, zavadi pa vladaj ! Prepadate narode, drugim, i drugačijim, a vi za to vrijeme, opljačkaste Boga. Majku li vam hebem u pitchku svima !!! Sve vas treba povješat !
@ante k Jadan si ti moj ante, jadan, hebo li ti pavelic sve ustasko
Nevjeruj turčinu i kada stane pred Vječnu vatru.
Seljoberi, kriminalci i podrumaši iz SDA i SBB su prodali i izdali sve što je sveto i svijetlo u ovom gradu! Naravno na čelu sa " stubovima" Bošnjaštva - Žutim i Šćepom!
Izetbegović: Sarajevo je 6. aprila dokazalo da nema sile koja je u stanju pokoriti njegov duh
Seljoberi, kriminalci i podrumaši iz SDA i SBB su prodali i izdali sve što je sveto i svijetlo u ovom gradu! Naravno na čelu sa " stubovima" Bošnjaštva - Žutim i Šćepom!
100.000 radnih mjesta, ali u Njemačkoj. Thanks Obakir.
Ko će s Baketom realno?
tvoja mama?
@c8politan prepoznaj ironiju kako ne bi vrijeđao tuđe majke u budućnosti
Evo mu prilike da se pokaze u gradu...jebes politicara koji ne moze prosetati gradom, a da mu svaki drugi građanin u sebi ne yebe familiju. Ali ko nema obraza taj se i guzici ne boji...
Zašto u sebi? Samo nemožeš mu priči da te čuje. Još bi mogao da fasuje i poneki damski šamar.
Vidi heroja, izasao iz trezora.
drago lijepo Sarajevo, zelim ti samo da prezivis ove korumpirane , podobne hostaplere...i da te spasi neka dobra, produktivna i vrijedna generacija za nekih 50 godina
Hoće,naravno.Generacija novih stanovnika,Arapa,Turaka...svih nacija.
nece niko sa izmetom da se pokloni, ostavili ga samog da se kurci!
Nisu agresori toliko uništili i pokušali pokoriti duh, koliko je SDA politika zadnjih 20 godina uništila i unakazila građane i doveli na rub siromaštva. Pa da se podsjetimo šta je SDA sve ugasila: FAMOS TAS UNIS Energoinvest Energopetrol Šipad Pretis Zora Bitumenka Tranšped Bosnalijek Klas GRAS Svaka čast SDA!!! Vrhunski odigrano!!!
sta je sa kk bosna
@dis2 nije vazno gdje se nalazilo, jer 90-tih smo vec poceli industrijski i privredno kaskati i gubiti korak za svijetom i umjesto da 95-te iskoristimo nalet investicija i donacija i to osvjezimo i napravimo boljim i vratimo ljude na poslove (svi bi sami sebi stanove renovirali od plata a ne od donacija). Nego lakse je bilo nakrasti i preusmjeravati donacije i prosijaciti po svijetu da nam renviraju nekretnine. Jel bolje da imas posao i polako renoviras ili da ti renoviraju a posla da nemas?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)