Komentari (221)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Asimov gazda i duhovni i idejni vođa
i Sejdin Gazda takođe
Vidite šta su posljedice sistematskog dezinformiranja javnosti. Naime, EU komisija je usvojila non-paper Hrvatske o izbornom zakonu i izmjenama Ustava FBIH kao radni dokument i zato i samo zato parlamentarna aktivnost u BIH u tom smjeru. Informirajte ljude nemaju pojma o čemu se radi.
Nema od toga ništa, hajmo dalje...
Ne kontam bosance koji glasaju za njega najveci lopov 👍
Optimistia...sta si nam sve u nasu lijepu Bosnu i Herzegovinu dovuko. ..Sram te bilo...vracas nas u 18 Vijek...Bili smo normalni i savremeni dok se ne pojavi tvoja SDA...TO SI SVE TI KRIV I TVOJ TATA....VRATITE NAS U ROPSTVO...IDIOTI
Nevidjeni Idiot
kad si god ti i tvoj SRBalija progovarali i bili optimisti Bosna je je gubila i bila sve manja, molim dragog Boga da nas oslobodi od munafika i dusmana RBiH na celu sa smradom IZMETbegovica.
Hajde trezorski papučaru, sklanjaj se dok ti je vakat. Da ti kažemo, sve što bekneš oma se trmekne kao balvan niza stranu. Dosta si se glupirao. Kada god zineš još po metra si dublje u moru glupostin Nisi vođa Bošnjaka i to je to. Sve što dogovaraš i potpisuješ nije volja Bošnjaka. To je tvoja volja i kapric gubitnika te šljama oko tebe!
Izvini Bakire, ali nakon danasnjeg Dodikovog veslanja RS ti si mali amater. Hvala Bogu.
Ovaj kad god je optimista na hiljade sugrađana napusti zemlju glavom bez obzira. Pitam se šta li je ovog puta prodao i na koji je način ojadio državu pa je najednom postao optimista?
dobio garamcije da ce SEBIja ostati direktorica!
Vrijeme ti je lagano da budes pesimista:-)
Samo vi po svom.I SDA i HDZ i SNSD zahvaljujući toj nacionalističkoj retorici ste počeli sve više i više da gubiti na izborima.
moja djeca te nece ocima vidjeti ali uskoro!!!!
Konj
molim Vas de ne vrijedjate konje, tako plemenita i inteligentna bozija stvorenja sa ovim monstrumom zivotinjom!
Koja je sramota da ovaj jadan narod mora ici u Srbiju da se vakciniše
Stvarno ste svi odreda,znate vi dobro sta...
ti si optimista kao sto sam i ja da ce BiH osvojiti svjetsko prvenstvo u fudbalu samo lazes farbas i obmanjujes narod, a gdje su vakcine, sta je sa respiratorima, sta je sa nesredjenim sistemom u UKCS-u sta je sa obmanama u pogledu revizije tuzbe, sta je sa raznim aferama koje si ti i tvoji pulencici prouzrokovali ili je to sve isto optimisticna igra za javnost u tvojoj reziji