Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba ovog pedera zamjenit,ako nista zabranit reklamiranje takvih stvari,a klix glavni kad prenosi ove pedere i vijesti o njima. 😉
dobro se bake pritisnuo uza zid... veli sto je sigurno sigurno je.....
Prvo spustite roletne, nemojte da narod gleda ! Drugo, kakva je ono spravica kraj lampe? sumnjiva neka aparatura.
Red je da Amera svi prime, domacinski kako i dolikuje
A da se ugledas malo na Dodu pa nesto i napravis?
Slozi mu ga Nelsone
@Batlak10 Grbavica da primiri
Koji šupacki komentari, dokaz više da sa ovakvim primitivnim mentalitetom i ovakvim ljudima BiH ne zaslužuje nista više od ovoga što ima.
haj bogati ko da su nasi politicari zasluzili bolje komentare...
Vidim dobro ga je primio cim se onako smiulji 😂
štela mrtva jebbbo li te onaj ko te napravio sa štelom , i oženio te sa štelom. jel po šerijatu da se sve šteli ha bakire , kako tako nije te stid da nemože čovjek bez štele nać poso.Otac ti se okreće u grobu jer si sotonista i kvarnjak.ako nisi u SDA da ti se našteli poso nemaš ni poso.
Bakire izjasni se da si cafir i sotonista jer znamo da se pošten čovjek ne može zaposlit bez štele,jedddi vanago,jel to po šerijatu da treba štela za zaposlenje.
SAD i SDA snaga BiHa :)
Bakir je najozbiljni politicar u BiH, pa ko htio ili ne, tako je
Nadam se da ga je primio kako treba.
BiH da izmijeni diskriminatorne odluke u Ustavu BiH, te da Ustav BiH uskladi sa Europskom konvencijom o ljudskim pravima?
Da je nešto ovaj Bakir pametan ,pa da se "zbliži" s ovim Amerom,da i nas Bošnjake sunce ogrije.Daj mu bolan Bake,za viši cilj,za dobro sviju nas.Nemoj bit uskogrudan i zatucan.To je sad moderno.